2777
2789
عنوان

کاش دوش نگیریم شیر آب باز نزاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 104 پست
سیم کارت سفید چیه؟؟

با اینترنتش نمیخود دیگه ف یلتر شکن داشته باشی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میتونن بخرن یا فقط برای بالایی هاست

قرار بود فقط برای توریست ها باشه ولی الان دست بالایی ها هس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

در همه موارد که شامل همین صرفه جویی در کل انرژی هم میشه بحثای فرافکنانه جای خودشو میطلبهمد شده تا می ...

اتفاقا بهم ربط دارن

من آب مصرف نکنم بعد آب بیشتری بره برای نیروگاه ها؟

اکر من نیدونستم با صرفه جویی من مشکل حل میشه والا با خاک خودمو تمیز میکردم

اما این آب رو چه ما مصرف کنیم چه مصرف نکنیم میزه برای نیروگاه و صنعت

فکر کردی مشکل زاینده رود چی بود ؟

مصرف مردم ؟

چرا فرافکنی ؟چشممون رو باز کنیم میشه فرافکنی ؟

بعد تقصیر ها رو بندازیم گردن مردم میشه

من کاری به دزدی ونشکلات تو مملکت ندارم

میگم این آب داره میره تو صنعت حالا شما کمتر استفاده کنی بیشتر میرخ تو صنعت و نیروگاههای هسته ای همین

فرقی نمیکنه تو شرایط آیندگان

اول صنایع بعد کشاورزی نیروگاههای هسته ای بیشترین مصرف آب رو دارن مگه صحبتهای کارشناسان حیطه آب رو نش ...

نه ابجی اول کشاورزی هس بعدش صنایع بعد مصارف خانگی بعدش دام پروری بعدش نیروگاه ها و آخر بنادر

اونا که همیشه دروغ میگن

اتفاقا بهم ربط دارنمن آب مصرف نکنم بعد آب بیشتری بره برای نیروگاه ها؟اکر من نیدونستم با صرفه جویی من ...

آهان

پس آب و کجا میبرن

حتما آخوندا صبح تا شب تو حموم هستن یا استخر

یا گالن گالن سر میکشن 😐

ما عقب نیفتیم آب باز بذاریم

خشکسالی هست حالا که دولت منتخب 16 میلیونی به فکر نیست

ما هم خودمونو بدتر سر لجبازی بندازیم

احسنت به این منطق

همون از ماست که بر ماست

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

آهان پس آب و کجا میبرن حتما آخوندا صبح تا شب تو حموم هستن یا استخر یا گالن گالن سر میکشن 😐ما عقب نی ...

اخه کی اسم اخوند رو آورد

چرا مغلطه میکنید

من دارم واضح میکم آب داره میرخ نیروگاههای هسته ای

آب رودخانه زاینده رود هم رفته اونجا خود کارشناسها میکن

تو نطنز بود

کی حرف استخر و گالن و کالن آب رو زد

چه من و شما استفاده بکنیم چه نکنیم اب مشخصه کجاست

دیکه باز میخوای بحث رو بکشونی به جاهای دیگه من نفهمیدم چرا دولت رو اوردی چرا ۱۶ میلیون رو گفتی من هیچی از حرفات نفهمیدم جز فرافکنی

من فقط میکم کارشناسهای آب گفتن آب میرخ صنعت و نیروگاهها و تمام

اتفاقا بهم ربط دارنمن آب مصرف نکنم بعد آب بیشتری بره برای نیروگاه ها؟اکر من نیدونستم با صرفه جویی من ...

آبجی ول کن خیلیا تو خواب ناز هستن

اخه کی اسم اخوند رو آورد چرا مغلطه میکنید من دارم واضح میکم آب داره میرخ نیروگاههای هسته ای آب رودخا ...

نیروگاه هستهای برای اهداف پزشکی و... حتی نظامی

چه مشکلی داره

ما برای وطن مون برای همین نقشه که کم نشه

باید قدرتمند باشیم

تا چشم طمع هر کشوری روی مملکت ما نباشه

بحث آب آخوند و......نیست بحث دانایی که ملت ما ندارن

همین بدبخت تر مون کرده و میکنه

من بشخصه هم بهداشت فردی و محیط در حد عالی رعایت میکنن هم از اسراف متنفرم

مدیریت کردن سخت نیست

تا مدیون اون بچه های محروم سیستان و بلوچستان و........نشم با اون شرایط........

وجدان درد نداشته باشم

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

آبجی ول کن خیلیا تو خواب ناز هستن

اتفاقا شما از ما بهترون هستید انگار

نفستون از جاهای گرم درمیاد

خودخواه هستید بشدت

چون درک ندارین

کو تا ملت بفهمن..............

نیروگاه هستهای برای اهداف پزشکی و... حتی نظامی چه مشکلی داره ما برای وطن مون برای همین نقشه که کم نش ...

چرا ما وظیفه ی یکی دیگرو انجام بدیم؟

چرا ما وظیفه ی یکی دیگرو انجام بدیم؟

شما وظیفه انسانی خودتونو انجام بدین

وقتی حرفی پیش میاد همه میگن عای سیستان عای ایران.....

اما در عمل همه به فکر خودشونن

حتی به فکر بیمارا که نیاز به دارو و درمان دارن نیستن

پزشکی هسته ای خیلی مهمه

اگر برای شما نیست برای افراد درگیر بیماری های خاص هست

شما ها اهل شعار دادن و خودتونو به اون راه زدن هستید

به فکر هیچی نیستید جز خواسته های غیر منطقی خودتون

خودخواه هستید

حرفی برای زدن ندارین جز تکرار طوطی وار القائات هدفدار دیگران