2777
2789
عنوان

طرز برخورد مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست
خب خانواده ات رو حداقل یکبار باید دعوت میکردن همون دوران نامزدی عقد یا بعد دعوتی عروسی .شما دعوتش کن ...

یبار شام گذاشتم نیومدن

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

ما خانواده رو حساب میکنیم خیلی،احترام میگیریممثلا عروس ک اوردیم مامانم براش ی دستبند خرید شامهم پدر ...

دستتونم درد نکنه

ولی چون خانواده ی شما این شکلیه دلیل نمیشه همه جای ایران این رسم رعایت ش

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه این چیزایی رو که گفتی مادرشوهر منم داره فقط سر خوراکی هایی که شوهرم برام میگیره حساس نیست و اگه ...

این اذیتم میکنه احساس میکنم مزاحمم

دستتونم درد نکنه ولی چون خانواده ی شما این شکلیه دلیل نمیشه همه جای ایران این رسم رعایت ش

اینجوری نه عزیزم ولی یه احوال پرسی پشت گوشی توقع زیادیه یا نیم ساعت به صرف عصرونه اومدن؟😓

دستتونم درد نکنه ولی چون خانواده ی شما این شکلیه دلیل نمیشه همه جای ایران این رسم رعایت ش

من تاحالا همه جا دیدم رسم این بوده برام عجیبه شما تا حالا نشنیدی،ب هرحال کشور ما همه جور و قوم و رسم هست مهم اینه ک حالخودمون باهاش خوب باشه،ان شاالله که شما هم همیشه خوشبخت باشی دوست خوبم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ما خانواده رو حساب میکنیم خیلی،احترام میگیریممثلا عروس ک اوردیم مامانم براش ی دستبند خرید شامهم پدر ...

عزیزم مادرشوهر من حتی زنگم نزده

اینجوری نه عزیزم ولی یه احوال پرسی پشت گوشی توقع زیادیه یا نیم ساعت به صرف عصرونه اومدن؟😓

واقعا توقع زیادیه

خب دوس نداره کسی رو دعوت کنه مگه زوره

ارتباط گرفتن با دیگران براش سخته لابد

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

من تاحالا همه جا دیدم رسم این بوده برام عجیبه شما تا حالا نشنیدی،ب هرحال کشور ما همه جور و قوم و رسم ...

مرسی

یعنی شما فقط عروس رو تنهایی پاگشا میکنید.بدون پدر و مادر و خواهر و برادر؟

اهوم

خیلیا تازه همون عروس رو هم پاگشا نمیکنن

اهومخیلیا تازه همون عروس رو هم پاگشا نمیکنن

جالبه...تا حالا فکر میکردم همه ایران همچین رسمی دارن

آخه یکی از آشناها دختر از خوزستان گرفتن برای شمال

این همه مسیر دعوت کردن که خانوادهها با همدیگه آشنا بشن...از قدیم هم پیش ما مرسوم بوده که یه هفته یا یک ماه بعد نامزدی پاگشا کنن...موفق باشید

عزیزم مادرشوهر من حتی زنگم نزده

ب شوهرت گفتی؟ من جای تو بودم نمیرفتم ب شوهرم میگفتم میخای همو ببینیم بریم بیرون

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

واااای چند سالته؟؟؟ چقد از دیدن تاپیکت حرصم گرفت😐😐

جایی که برات احترام و ارزش قائل نیستن نرو

خیلی اشتباه میکنی به گفته ی همسرت خودتو دعوت میگیری😐😐

داری میبینی مادرشوهرت سر شوهرت غر میزنه بازم میری؟؟؟

واااه نرو خب دختر ، دوس داری همسرت رو ببینی بگو همسرت بیاد خونه ی خودتون

درضمن مادرشوهرت فکر کنم از ایناست که گارد داره نسبت به عروس، خودتو سبک نکن، برا خانوادت ارزش قائل نشده اونوقت شما پاشدین دعوتشون کردین ولی نیومدن؟؟؟؟

از الان ارتباطتو قطع کن بازم خود دانی