2777
2789
عنوان

طرز برخورد مادرشوهرم

189 بازدید | 28 پست

هفته ای یکی دوبار به دعوت شوهرم ناهار مهمون میشم(از موقع عقد گاهیم هفته میشه فرصت نمیشه بریم)

ولی برخورد عجیبی داره سلام و احوال پرسی خوبی داره ولی سرد و بی محبته تقریبا یکساله عروسشون شدم فقط یکبار برای یه ساعت اومد خونمون هیچوقت بهم زنگ نمیزنه و تاحالا یبارم خانواده ام رو دعوت نکرده و توجهی نداره نه به خودم نه خانوادم اگه خودمم نرم مهم نیست و سراغی نمیگیره جلو خانوادم شرمنده ام

برای مراسمم همه خانواده شون نیومدن

احساس میکنم از این که مهمون شون میشم رضایت چندانی نداره بخاطر غذا و فلان سر شوهرم خیلی غر میزنه و من معذب میشم و یا گاهی تیکه میندازه همسرم بخاطر من خوردنی میگیره

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس رو پاگشا میکنن فقط ن کل ایل و تبارشو

نه خانوادشو میگن مگه دختر بی کس و کاره!!!! دختر هم خانواده پسر رو پاگشا میکنه چندسالته و نمیدونی این چیزارو دختر گل؟ البته عمو عمه خاله دایی اینا نههمون عروس و داماد رو فقط پاگشا کنن کافیه،ولی خانواده عروس و داماد همدیگه رو پاگشا میکنن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نه خانوادشو میگن مگه دختر بی کس و کاره!!!! دختر هم خانواده پسر رو پاگشا میکنه چندسالته و نمیدونی این ...

ما نداریم از این رسمای الکی

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

همه این چیزایی رو که گفتی مادرشوهر منم داره فقط سر خوراکی هایی که شوهرم برام میگیره حساس نیست و اگه شام و نهار پیشش باشم مشکلی نداره باهاش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
داره نمیدونم کم میاد

خب ببین بنظرم همه اینا که گفتی نشونه اینکه شما اذیت میشی، و لازم نیست جایی که اذیت کیشی بری! نمیگم رابطتو قطع کن ولی در حد یکی دوساعت برو، اگه همسرت اعتراض کرد با ملایمت و محترمانه توضیح بده، اگه خانواده شوهر اعتراض کردن هم میگی بنا به رفتارتون حس کردم اذیت میشید وعده ای بیایم ترجیه دادیم چند وقت یبار یه ساعت ببینیمتون

خب خانواده ات رو حداقل یکبار باید دعوت میکردن همون دوران نامزدی عقد یا بعد دعوتی عروسی .شما دعوتش کن ...

نکردن و چقد تعارف میکنم هیچوقت خونمون نمیان سعی میکنم با محبت باشم تا یاد بگیرن ولی تاثیری نداشته

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

ما نداریم از این رسمای الکی

ما خانواده رو حساب میکنیم خیلی،احترام میگیریم

مثلا عروس ک اوردیم مامانم براش ی دستبند خرید شامهم پدر مادرش برادرش و نامزد برادرش رو دعوت کرد چند مدل هم غذا گذاشتیم و آخر شب هم کادوی پاگشا رو دادیم بهش اونا هم ی شب شام برادرم و مادر پدرم و من و همسرم دعوت کردن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰