اول شیررو بذار گرم شه، بعد آرد بریز، هی باید هم بزنی که گلوله گلوله نشه. من آخرش، یه قاشق بادام آسیاب شده و یه قاشق نباتی که خودم آسیاب کرده بودم، میریختم و تمام.
عزیزم من با آب درست می کردم پسرم حساسیت به پروتیین گاوی داشت مثل بچه شما.. نصف لیوان آب میریختم قابلمه کوچیک رو گاز دو تا قاشق یر خالی آرد هم میزدم با زیر کم میزاشتم بپزه و به غلظت بیفته، یه کوچولو هم نبات مینداختم توش.. با شیر خشک درست کردم یبار بد شد... می تونی یه پیمانه شیر خشکش که آماده می کنی بریزی ظرف یه قاشق آرد برنی زیر کم بزاری تا به غلظت برسه
چرا؟یعنی ارد با اب قاطی کنم وقتی پخت شیر خشک اضاف کنم ؟دقیق توضیح بده ک بدونم
عزیزم ببین آرد رو با کمی آب قاطی کن بعدش بذار رو گاز بجوشه هم بزن که ته نگیره وقتی غلیظ شد بذار خنک شده بعدش شیر خشک یه پیمانه بهش اضافه کن هم بزن ..اگر طعمشو دوست داشت از این به بعد با شیر خشک درست کن اگر نه دیگه شیر خشک نزن