2777
2789

چون حساسیت داره ب پروتیین گاوی دکتر گفت با شیر خشک درست کنم

بگید چ میزان اردو شیر بزارم و چیکارکنم

من برای یه لیوان شیر، دو قاشق آرد میریختم.

اول شیررو بذار گرم شه، بعد آرد بریز، هی باید هم بزنی که گلوله گلوله نشه. من آخرش، یه قاشق بادام آسیاب شده و یه قاشق نباتی که خودم آسیاب کرده بودم، میریختم و تمام.

عزیزم من با آب درست می کردم پسرم حساسیت به پروتیین گاوی داشت مثل بچه شما.. نصف لیوان آب میریختم قابلمه کوچیک رو گاز دو تا قاشق یر خالی آرد هم میزدم با زیر کم میزاشتم بپزه و به غلظت بیفته، یه کوچولو هم نبات مینداختم توش.. با شیر خشک درست کردم یبار بد شد... می تونی یه پیمانه شیر خشکش که آماده می کنی بریزی ظرف یه قاشق آرد برنی زیر کم بزاری تا به غلظت برسه

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من با آب درست می کردم پسرم حساسیت به پروتیین گاوی داشت مثل بچه شما.. نصف لیوان آب میریختم قابل ...

خب میشه بزارم با اب برنج ها بپزه یعنی همون ارد بعد اخرا شیرخشک اضاف کنم چون دکترگفت شیر خشک میشه چرا شیرخشک شما بد شد یعنی چجور شد؟

من ی قاشق آرد با ی لیوان آرد قاطی میکرد میزاشتم رو گازغلیط ک میشد میریختم تو کاسه روش شیر خشک میریخت ...

اها ارد و اب زو تاسرد بودن قاطی میکردی اول بعد مینداختی اجاق؟اخر سر شیر خشک بریزیم بد نمیشه؟یا شل؟

چرا؟یعنی ارد با اب قاطی کنم وقتی پخت شیر خشک اضاف کنم ؟دقیق توضیح بده ک بدونم

عزیزم ببین آرد رو با کمی آب قاطی کن بعدش بذار رو گاز بجوشه هم بزن که ته نگیره وقتی غلیظ شد بذار خنک شده بعدش شیر خشک یه پیمانه بهش اضافه کن هم بزن ..اگر طعمشو دوست داشت از این به بعد با شیر خشک درست کن اگر نه دیگه شیر خشک نزن

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ببین آرد رو با کمی آب قاطی کن بعدش بذار رو گاز بجوشه هم بزن که ته نگیره وقتی غلیظ شد بذار خنک ...

میخام طبق دستور شما درست کنم الان دوقاشق اردرو با ی استکان اب تصویه گذاشتم سر گاز بعد اون ی پیمانه ک میگی شیرخشک با اب قاطی کنم شیر خشک رو یا ن

عزیزم ببین آرد رو با کمی آب قاطی کن بعدش بذار رو گاز بجوشه هم بزن که ته نگیره وقتی غلیظ شد بذار خنک ...

میگم انگار ی استکان کم بود زود خودش گرفت چ کنم حالا؟

یک قاشق آرد برنج برا یه لیوان واسه بچه ۵ ماهه زیاد نیست؟ باید رقیق درست کنی مثلا نصف قاشق برا یک لیو ...

همش ک نمیدم بخوره ی قاشق مربا خوری بقیش خودم میخورم