2777
2789
عنوان

خانما ده میلیون بدم لباس اشتباهه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم میرفتم یک انگشتر خوشکل برای خودم میگرفتم هم طلاست هم میپوشی هم پس اندازه

با ده تومن انگشتر؟!

بعدم چه فایده انگشتر طلا دستت کنی ولی لباس تنت مثلا کهنه باشه و لباس نو به دلت بمونه؟!

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ده میلون اسمش بزرگه خودش چیزی نیست پول یه پالتو و بوته والا

من دوتا بارونی گرفتم ۱۹۰۰😁😁😁😁

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من که باز نتونستم جلو خودم و بگیرم دیشب دو تا هد روسی دو تا عینک و ی کیف خریدم ۴ تومن در صورتی که اص ...

وقتی میخوای چیزی رو بخری۲۴ ساعت صبر کن، اگه بعد از ۲۴ ساعت بازم دیدی میخوایش و لازمش داری بخر

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

با ده تومن انگشتر؟! بعدم چه فایده انگشتر طلا دستت کنی ولی لباس تنت مثلا کهنه باشه و لباس نو به دلت ب ...

انگشتر زیر یک گرم هست

خود کاربر گفت نیاز چندانی به لباس ندارم واسه همین پیشنهاد دادم

با ده تومن انگشتر؟! بعدم چه فایده انگشتر طلا دستت کنی ولی لباس تنت مثلا کهنه باشه و لباس نو به دلت ب ...

میدونی منظورش اینه که بعضیا مثل من خوره ی خرید عطر و لباس و ....دارن حتی وقتی همه چی دارن بازم مرض خرید کردن دارن ادمایی مثل من باید کنترل کنن این رفتارشونو وگرنه دخل با خرج جور در نمیاد و اعصاب خوردی درست میشه

میدونی منظورش اینه که بعضیا مثل من خوره ی خرید عطر و لباس و ....دارن حتی وقتی همه چی دارن بازم مرض خ ...

از چیزایی که استارتر نوشتن معلومه ایشون مثل شما نیستن عزیزم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وقتی میخوای چیزی رو بخری۲۴ ساعت صبر کن، اگه بعد از ۲۴ ساعت بازم دیدی میخوایش و لازمش داری بخر

نیاز ندارم کمدم پر شده از لباس و کیف و کفش هایی که میام خونه پشیمون میشم یا میبخشم به دوستام یا میمونه تو کمد اما باز خوره ی چیز جدید گرفتنه از بین نمیره 😕

نمیدونم چی بگم والا

من مرض خرید داشتم سال ۹۹

۲۰.۳۰ تومن فقط لباس خریدم بااینکه یه کوه لباس وکیف داشتم

پارسال قبل عید یه عالمه خرید کردم بعد عید بازم ۳.۴ تا مانتو وکیف وکفش

یعنی اتاقمون جانداره

اگ ۱۰ سال لباس نخرم دارم ک بپوشم

چندماهه درست شدم وب این نتیجه رسیدم ک اشتباست این همه لباس و لوارم ارایش وفلان خریدن ک بدردم نمیخورن

من اینجوری نیستم بکم چس تومن داری برو طلا بخر ولی میگم وقتی لباسم داری و نیاز اونچنانی نداری بزارش برای چیز مهمتر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️