شاگلم مدیر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9669 عنوان خانما ده میلیون بدم لباس اشتباهه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست لباس دارم اما به سری چیزا کم دارمخانه دارم وضع مالی خیلی خوبی هم نداریمولی لباس به شدت دوست دارم عاشق لباس ام امروز | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختریارم عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 842 یعنی چطور خودت کنترل میکنی؟هر ماه میخری؟ هر ماه نه . هر دو یا ۳ ماه .سالی ۴ دست بیرونی .سالی ۵ دست خونگی .کفش هم سالی ۱ یا دوبار.صندل هم ۱یا دو بار.
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3605 نیاز ندارم کمدم پر شده از لباس و کیف و کفش هایی که میام خونه پشیمون میشم یا میبخشم به دوستام یا میمو ... مکث باعث میشه خرید اضافه نکنی بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
doodo عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2216 مکث باعث میشه خرید اضافه نکنی امتحان میکنم مرسی از پیشنهادت گلم 🦋
شاگلم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9669 نمیدونم چی بگم والامن مرض خرید داشتم سال ۹۹ ۲۰.۳۰ تومن فقط لباس خریدم بااینکه یه کوه لباس وکیف داشتم ... آخه انقد همه چی گرونه پولم به چیزای مهم نمیرسه فقط لباس میتونم بخرم
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 13485 آخه انقد همه چی گرونه پولم به چیزای مهم نمیرسه فقط لباس میتونم بخرم خب پس بخر اگه حالت اینجوری خوب میشه بخر دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
فاطمه6429 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 212 با ده تومن یه گرم طلاهم نمیشه بخری چه فایده طلا بگیری ولی واجباتو نتونی بخری من دو تا کمد لباس دارم جا نداره دیگه همینا رو میپوشمیکسریا رو شروع کردم تو خونه می پوشم لباس مهمونیا رو شب لباس راحتر می پوشم