2777
2789

تصمیم گرفتیم مثلا روز زوج یکی غذا درست کنه و اون یکی ظرف بشوره روز فرد برعکس

الان شدیم منو مامانم

یعنی مامانم به جای اون کار میکنه

از اول این کار رو کردیم که کمردرد مامانم خوب بشه

خواهرم یه بار ظرف شست دیگه نشست

و هی میگه من درس دارم برای دکترا میخونم دکترا قبول شد بعد میگه من کار دارم و درس با هم نمیرسم مامانمم طرفش و میگیره

حس میکنم وقتم تو خونه هدر میره گفتم کاش منم کار و درسمو دو برابر کنم بعد بگم منم کار دارم درس دارم نمیرسم ولی میدونم اونجوری مامانم اذیت میشه کمرش

گیری زدم

کلا فکر میکنه همه خدمه اشن خاستگار اومده براش الان داره با مامان طی میکنه برای ناهار بیاد اینجا بعد ازدواج چون نمیرسه غذا درست کنه

یا هی میگه اگه بچه دار شدم مثل فلانی بچه رو میذارم اینجا میرم سر کار

از اون موقع که چشم باز کردم این از همه طلب داشته بنظرتون چی کنم

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب آدم سواستفاده گریه! تقصیر مامانته که اینجوری بهش سرویس میده! مگه چقدر درس و کار داره که وقت یه ناهار گذاشتنم نداره؟؟ اگه اینجوری درگیره همون بهتر شوهر هم نکنه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خواهر بزرگتره یا کوچک تر،چه شانسی تو خونه ما برا پسر اینجوری سرو دست میشکونن

کوچکتره یک سال

اتفاقا دنیا به کام همین طور آدماست. اونایی که همیشه سعی می کنن مدارا کنن و رعایت بقیه آدما رو می کنن شانسی توی زندگی ندارن. منم توی اطرافیانم از همین آدما دارم من فقط فداکاری کردم از خودم زدم اونا هم سواستفاده کردند به نظرم شما هم مثل خواهرت باش بعد برای کمک به مادرت یه نفر رو استخدام کنید

کوچکتره یک سال

بحث ازدواجش و اینا شد بگو بعد ازدواج اگه وقت کارای خونتو نداشتی شوهرت باید کمکت کنه یا ناهار بخره، ..دیگه به مامان مربوط نمیشه گلم!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

عجب آدم سواستفاده گریه! تقصیر مامانته که اینجوری بهش سرویس میده! مگه چقدر درس و کار داره که وقت یه ن ...

مامانم همش سرم داد میزنع میگه اونو ولش کن دارع پول در میاره میخواد برای خودش خونه بخره

خواستم بگم چه سودی به حال مال داره خونه برای خودش بخره باور کن انقد کار کرده شاید نیم کیلو طلا گرفته از پارسال

من هی کارمو کم کردم به مادر پدرم کمک کنم آخرشم هیج کس آدمو حساب نمیکنه

اتفاقا دنیا به کام همین طور آدماست. اونایی که همیشه سعی می کنن مدارا کنن و رعایت بقیه آدما رو می کنن ...

افرین بهترین کار اینه یکیو بیارن هفته ای دوبار خونه رو تمیز کنه و استارتر و خواهرش نصف نصف هزینه هاشو بدن! اینجوری دیگه سر استارتر کلاه نمیره

نمیدونم واقعا چه شانسیه،منم مث تو انگار خونواده ها خودوشنو زدن اون راه

برای اون مدل آدما ارج و قرب بیشتری هم قائل میشن واقعا اگه جا داشتم میذاشتم میرفتم ازین خونه