2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 257 پست
از خونه بندازینش بیرون بره برای خودش زندگی کنه

بابام یبار اومد اینکارو کنه مامانم نزاشت و نمیزاره

کلیم نفرین بابام کرد و قهرو دعوا

همه چیز تقصیر مامانمه همه چیز

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاااا بعضی وقتا میشینم نفرین مامانم مبکنم همش تقصیر اونه با ما دخترا مثل بلانسبت سگ رفتار میکرد ب ...

هرچی پسر این مدلی دیدم حاصل تربیت اشتباه امثال مادر تو بوده و دقیقا همین حوری که میگی رفتار کرده بودن با پسره

هرچی هم پسر درست و حسابی دیدم حاصل تربیت درست و رفتار مساوی بین دختر و پسر بوده

خدا کنه فقط زن نگیره این تحفه چندش

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چند تا بچه این ؟درست بخون که بری خوابگاه شهر دیگه روان تو هم بهم میریزه بزارید بخاطر خراب کاری بیفته ...

نه خبر مرگش بیاد هیچ چیزی مصرف نمیکنه فقط مفت خور و پرو و بی ادبه !

اونم مامانم اینجور بارش اورده

سه تا بچه اییم

وای نمیدونی چقدر فشار روانی رومه نمیتونم درس بخونم تو خونه از دستش نه میتونم برم بیرون میترسم به مادرم و خواهرم آسیب بزنه

کاش خدا جوری بزنتش که دیگه نتونه پاشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

از ما از بچگی هلاکمون کرد دوماد شده بچه هم نداره ولی زنشم دوبار میخاسته طلاق بگیره خیلی بد جنس و نگب ...

بدبخت زنش مال ما خداروشکر زن نداره که دختر مردمم عذاب بکشه

کمک کنین زنش طلاق بگیره گناه داره بدبخت

داداش منم همینه مامانم از بچگی پرو بارش اورده

خب پس به فکر آینده ی خودت باش، برو کتابخونه درستو بخونمادر پسر از پس هم برمیان، مادری که تربیتش اینه ...

میترسم اسیب بزنه به مادرم و خواهرم

بخدا بعضی وقتا نفرین مامانم میکنم چون همه چیز تقصیر اونه

اعصاب نمونده برامون خداشاهده

شماها تا این پسر زنده اس در عذابین🤕چیزی که من دیدم وحشتناکههمسایمون زندگیش به کل پاشیدفکر کن پدره د ...

اخ ایشالا که خدا مرگ اینو زودتر برسونه عالمی از دستش خلاص بشن

منم مامان بابام خیلی پیر شدن

من و خواهرمم خیلی فشار عصبی رومونه

من بابام میتونه ادبش کنه ولی مامانم نمیزاره میگه گناه داره بازم پسرش براش عزیزتره غذا از ما دریغ میکنه ، میکنه تو حلقوم این سگ

آره منم میخواستم بگم تقصیر والدین هست از بس که از اولش بد تربیت میکنن. بعدمیان میگن نمیدونم چرا اولا ...

اخرم همین بچه برای مامانم عزیزتره ما جرعت داریم بخواییم نفرینش کنیم میره قران میاره میزنه رو قران نفرین من و خواهرم میکنه آخ از دستش اخ از دستش

بگو گناه داره پس کتکش رو بخور و اذیتش رو بکش فقط کاش میشد تنهایی این عذاب ها رو تحمل کنی نه اینکه ما ...

دقیقاااا

خدا شاهده دلم برای خودم و خواهرم میسوزه

همش میگم ازدواج کنم مستقل بشم برم دست بابامو خواهرمو بگیرم ببرم با خودم

مامانمو بزارم با این حیوون زندگی کنه عذابشو بکشه !!

اما لعنت ب این دلم که دلم نمیاد

دلت برای مادرت نسوزهمطمئن باش همین پسر تحفه براش عزیزتر از شماست....😪من دلم برای شما میسوزهاین این ...

دلم برای خواهرمم میسوزه

خداشاهده چندتا خواستگار اومدن دیگه پیداشون نشده سر این

خودمم پشت کنکورم از بس فشار روانی رومه نمیتونم درس بخونم

فقط کاش خدا اگر عدالتی داره اگر واقعا وجود داره بنده هاشو میبینه مرگ داداشمو زودتر برسونه همه مون راحت بشیم از شرش

بچه نا اهل بده چه پسر چه دختر

باز دختر بهتره اندازه پسر هارو و بیشعور نمیشه

نهااایت دختر بد اینکه بخاد دوست پسر داشته باشه خانوادش بفهمن نمیاد دست بلند کنه رو خانواده

نمیاد بزنه وسایل بشکنه فحش رکیک بده

پس بگومنم مشابه داداشت رو زیاد دیدم بعضی پدر و مادرای ایرانی خیلی پسر دوست هستن به پسراشون رو میدن ب ...

ارههه

دیونه شدیم بخدا کاش خدا زودتر جونشو بگیره

خدا لعنتش کنه

الهی آمییییین

بابات نبابد منتظر اجازه مادرت باشه

مامانم جلوشو میگیره میگه اول باید منو بزنی اگر بخای دست رو اون بلند کنی !!!!

یواشکی پول از بابام ور میداره میده ب داداشم

غذا از دهن ما میگیره میکنه تو حلق اون

بابام همون دعوای ساده داداشمو کنه بابامو نفرین میکنه قهر میکنه سلیطه بازی در میاره

بیشتر وقتا وقتی داداشم میخاد مادرمو بزنه بابام بیخیال میشه من و خواهرم میریم جداشون میکنیم 😑