2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 4256 بازدید | 296 پست
عزیزم دیگه ۳۰ ساله بیکار همینه🤕همسایه مادرم همین بود پسرهآخرش پدرش دق کرد مُردآبروشون همه جا رفته ب ...

مامان منم دقیقا همینجوریه لوسش کرده اونقدر بردتش بالا اینجوری شد خداشاهده مامانم غذا از دهن ما دریغ میکنه میده ب اون نمیزاره بابام آدمش کنه میگه گناه داره !

ما دوتا خواهریم همش میترسم از آینده خودمون 😔💔😭

من پشت کنکوریم نمیتونم درس بخونم از بس فشار عصبی رومه

جرعت نمیکنم از خونه برم بیرون میترسم من نباشم ب مادرم آسیب بزنه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اونجا که خسارت زد به مردم بابات پول نده بیفته زندان دیگه از این غلط ها نمیکنه

تقصیر مامانمه نمیزارهههه میگه بچم گناه داره

حتی وقتی داداشم کتکش میزنه بابام میاد وسط داداشم هل میده مبخاد بزنتش نمیزاره نفرین بابام میکنه میگه بچم گناه داره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان منم دقیقا همینجوریه لوسش کرده اونقدر بردتش بالا اینجوری شد خداشاهده مامانم غذا از دهن ما دریغ ...

دلت برای مادرت نسوزه

مطمئن باش همین پسر تحفه

براش عزیزتر از شماست....😪

من دلم برای شما میسوزه

این اینجوری آبروریزی میکنه

فردا کسی نمیاد خواستگاری

میگن اینا بلانسبت همشون دیوونه اند

همیشه خونشون دعواست و ......

دلت برای مادرت نسوزه فکر آینده ات باش عزیزم❤️

💕💕

پدر مادرت چون پسر بود هارش نکردن؟ما یکی داشتیم اینطور بود

بابام دختر دوسته

مامانم اره همه چی تقصیر مامانمه حالاهم نمیزاره بابام ادبش کنه میگه گناه داره ما دوتا خواهریم

خداشاهده مامانم غذا از ما و خودش دریغ میکنه میده به این دونه سرطان

جرعت داریم نفرین داداشم کنیم مامانم میشینه قران میاره میزنه رو قران نفرین ما میکنه !!!🙂💔

تقصیر پدر و مادرته که درست تربیتش نکردن حتما ازین عزیزدردونه هایی بوده که هر غلطی کرده تشویقش کردن

اره دقیقا همینه

تقصیر مامانمه اینجوری بارش اورد همین حالاشم بابام بخاد چیزی به داداشم بگه مامانم نفرین و دعوا و قهر میکنه

خداشاهده میترسم از روزی که من و خواهرم ازدواج کنیم بریم مامان بابام پیر بشن بیوفتن زیر دست این حیوون

انشالله خوب بشه اهل بشه خدا کمکتون کنه

خوب شدنی نیست دعا کنید خدا زودتر مرگشو برسونه

قسمت کافر نشه دایی من هم یه پسر اینجوری داشت دیگه دو سال پیش مواد جابجا میکرده با موتور تصادف کرد مر ...

وای خدایاااا کاش داداش منم خدا مرگشو زودتر برسونه یه عالمی راحت میشن

کمکش کنید به یه هدف در زندگی برسهباللخره یه علاقهه ای چیزی دارهدر همون جهت یه امکانی براش ایجاد کنید ...

باشگاه هم میره خبر مرگش.

علاقش مفت خوریه مفت خوری!

از بچگی مامانم پرو بارش آورده لوسش کرده که شده این

کارش فقط بخور و بخواب و خرج کردن با پول بابای بدبختمه

اره دقیقا همینه تقصیر مامانمه اینجوری بارش اورد همین حالاشم بابام بخاد چیزی به داداشم بگه مامانم نفر ...

پس بگو

منم مشابه داداشت رو زیاد دیدم بعضی پدر و مادرای ایرانی خیلی پسر دوست هستن به پسراشون رو میدن بعدم سوار سرشون میشن🥲

داداشته؟؟چجوری سر میکنید باهاش؟من پشت کنکوریم نمیتونم درس بخونم انقدر فشار عصبی رومه جرعت نمیکنم پام ...

خدا لعنتش کنه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

این تاپیکو کاش زن های خاله خانباجی نی نی سایت که دارن خودشونو جر میدن پسردار بشن ببینن

پسر دار بشن پسردار شدن عیب نیس

ولی پسرشونو درست تربیت کنن

فک نکنن چون پسره تخم طلاهه بزارن هرکاری دلشون خواست کنن مثل مامان من

که تهش بشه این!!!

ما بچه که ازدواج میکنیم میریم مامانم میمونه با بابای بدبختم که پیر بشن میوفتن زیر دست این حیوون

چند ماه بیمارستان روانی بستریش کنین

بقران کردیممم چندبار کردیم به جان عزیزم

اصن درست بشو نیست که نیست فقط از خدا میخام مرگشو برسونه

حاصل تربیت اشتباه پدر و مادرتهلوس بزرگ کردن و پسری بودن نتیجه اش میشه این

دقیقاااا بعضی وقتا میشینم نفرین مامانم مبکنم همش تقصیر اونه

با ما دخترا مثل بلانسبت سگ رفتار میکرد

با اون مثل شاهزاده حالا اینم شده وضع الان ما

هنوزم پسرشو بیشتر میخاد حاضره ما دخترا بمیریم یه تار مو پسرش کم نشه