2777
2789
عنوان

یه روز خواستم تنهایی بریم بیرون 🙁

126 بازدید | 14 پست

همیشه با خانوادم میرفتیم حالا خانوادم نیستن

من با دوستای شوهرم چند باری رفتیم ولی راحت نبودم اصلا

حالا امروز بهش گفتم بریم بیرون کباب کنیم

رفته به فامیلشون گفته اونا هم بیان😐

با اینکه دیشب بهش گفتم نگو به کسی فقط ما و بچه ها

میریم

خیلی از دستش عصبانیم

بهش گفتم خودت برو من نمیام

من دورهمی دوست دارم که.. بر عکس شوهرم همش میگه فقط خودمون... برو روزتو خراب نکن عزیزم فدا سرت فقط بهش گوشزد کن یه موقع که میبینی حالش خوبه که خوشت نمیاد همیشه کسی باهاتون باشه

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این سرمای هوا و آلودگی و همه گیر شدن کرونا

بخاطر بچه ها هم شده من باشم کلا نمیرم

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خوبه حالا گفته بودین فقط خودتون میرید

اگه نمیگفت

عباس اقا و سوپری محلم راهی میکرد همسرش😂😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من دورهمی دوست دارم که.. بر عکس شوهرم همش میگه فقط خودمون... برو روزتو خراب نکن عزیزم فدا سرت فقط به ...

شوهر منم دوست نداره.. خیلی کم دوره همی میریم

خودشم خیلی جایی نمیرتمون. باز اگه خودش هر هفته میبرد یه چیزی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوهر منم دوست نداره.. خیلی کم دوره همی میریمخودشم خیلی جایی نمیرتمون. باز اگه خودش هر هفته میبرد یه ...

بعضی مردا همین مدلی ان دیگه... عیب نداره عزیز دلم نیمه پر لیوان و ببین گلم همه یه مشکلاتی تو زندگیمون داریم دیگه

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷