2777
2789

من ۵ سال پیش با پسری اشنا شدم که هیچی نداشت

فقیر بود ومشکلات خانوادگی زیادی داشت

بعدش رفت سربازی بهم میگف توتنها دلخوشی من تواین دنیایی من ازبچگی توپول بزرگ شده بودم و خوشکل هم بودم همیشه بهم میگف توخیلی ازمن سرتری خیلی پسر خوبی بود اما تاوقتی چیزی نداشت خوب بود

سه سال اولش منوبا چنگ ودندون نگه داشت ک نرم چشمم رو ب روی همه بست شده بود تموم زندگیم عشقشو بهم ثابت کرد حتی خانوادشو مجبور کرد ک بیان خواستگاریم(خانوادش ب شدت مخالف بودن) من توبدترین روزای زندگیش باهاش وایسادم حتی پول شارزژش رو من میدادم

خیلی خوش بودم تااینک یه روز واسه اینک ازمن دورش کنن فرستادنش یه شهر دور بهم گف هرجا برم تومال منی

امااونجا پیشرفت کرد و پولدار شد و دیگ نیومد. بعدش دیگ منونخواست این من بودم ک باچنگ ودندون اونونگه داشتم ولی اون ترکم کردد

امروز عکسشو دیدم تواستوری خیلی خوشتیپ و چاق شده بود احساس ناکافی بودن دارم پر از خشم شدم و عصبی ام

موهامومیکنم فکرمیکنم برای همه کمم

جای من بودید چیکار میکردید؟

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داشتم بهت فکر میکردم اتفافا از صبح

راستی شغلش چی بود ک ب دو سه سال اونقدر پولدار شد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای توهنوز درگیرشی سالهاس

هیچوقت حالم خوب نمیشه

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

همون بهتر که رفت

فردا پس فردا زنش میشدی منت میذاشت سرت که داره خرج تو و دخترتو میده

بعد اینکه وقتی خانوادش تا این حد با شما مخالفن که پسرشونو از خودشون دور کردن که شما رو نبینه، به چه امیدی میخواستی زن این پسر بشی؟

اینا زندگیتو خراب میکردن آرامش برات نمیذاشتن

با کسی ازدواج کن که خودش و خانوادش قدرتو بدونن نه اینکه باهات مخالف باشن و طردت کنن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

همون بهتر که رفت فردا پس فردا زنش میشدی منت میذاشت سرت که داره خرج تو و دخترتو میده بعد اینکه وقتی خ ...

موافقم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم سرم اومده این میگزره منی که عکسشو دیدم خشکم زدپولدار وخشگل و خوشتیپ

منم امروز بدجور داغون شدم با دیدن عکسش

فکرشو نمیکردم یه روز یادش بره کی توروزای سختش باهاش موند

یه روزایی خوش بودید

و تموم شده

اون اومد درسی داده و رفت

زمانی تحویل گرفته شد که هیچ کی تحویلش نگرفت

ولی حالا سرش شلوغه و انتخاب زیاد

هیچ چیز دایمی نیست

راهش کن

دوستی همینه دو رو داره خوشی و درد

وقتی میری تو رابطه انتظار این قسمت آسیب پذیر رو داشته باشیم

تو هم آدم های بهتری سر راهت قرار میگیرند

به عنوان یه تجربه نگاه کن