افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820
بهتر از بابام هیچکس نیست واقعا تنها کسی که میتونه دیوونه بازیامو تحمل کنه بابامه😍
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
چرا اینقدر باباتون را دوس دارین؟ چیکارا کرده براتون
پدرم اول از اینکه همسر حمایت گر برای مادرم بوده چشم باز کردم فقط محبت این زن و شوهرو دیدم بحث اختلاف و نطر هست ولی اینقدر کوچیک بود که بچشم نیاد من مادرم تا حالا به پدرم تو نگفته همینجور مادرم احترام همو خیلی دارن .واصل برای من تا مجرد بودم پدرم حمایت گر دلسوز ادم شناسیو از ش یاد گرفتم ولی پدر من خیلی صبوره کسی حرف میزنه بهش هیچی نمیگه میگه عیب نداره درست میشه شما عصبی هستی الان بعد میاد تو خونه هی خود خوری تا صبح.متاهل م که شدم تنها کسی که روش حساب کردم پدرمه به من اعتماد داره به حرفا م پشتمه گوشش از حرفای من پر فقط میخنده میگه بابا تو صبوری کن صبوری