2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

295 بازدید | 28 پست

من کاربر قدیمی ام

احتمالا منو بشناسید

من چند ساله با خانواده شوهرم قطع رابطه م

دلیل این قطع ارتباط اینه که

10 سال باهاشون توی حیاط مشترک توی روستا زندگی کردم،(کوزت بودم براشون)

و چون خودم بچه شهر بودم

دیگه نمیتونستم دووم بیارم اونجا

اون 10 سال هم به زور شوهرم موندم

هر چی میزدم توی سرم که دیگه نمیتونم دووم بیارم

ازدست مادروخواهرت زله شدم شوهرم براش اهمیتی نداشت

خلاصه زدم به سیم آخر

و بافروش طلاهام یه خونه جدا اجاره کردیم یه روستای دیگه(چون نمیخواستم باخانواده ش تو یه روستا باشم)

وقتی رفتیم اجاره، یه مدت بعد تصادف میکنم

لگنم میشکنه، زمین گیرمیشم به مدت 5 ماه

خانواده شوهرم یه زنگ، حتی یه زنگ هم بهم نزدن بااینکه 5دقیقه فاصله داشتیم

فقط پدرشوهرم اومد ملاقاتم

که وقتی می دیدم هر هر میخندید(آخه دیدن آدم فلج خندیدن داره؟؟)

خلاصه کنم

خودم با سهمی که بعد ازفوت پدرم نصیبم شد

و یه مقدار پول وطلا داشتم

باهاشون خونه خریدم زدم بنام خودم

از وقتی ما اومدیم شهر

مادرشوهرم مشکل قلبی پیدا کرده(خاله م مادرشوهرمو توی خیابون دیده و اومده بهم گفته، گفت مادرشوهرت خیلی داغون شد و اصلا انگار که اب رفته باشه)

شوهرم اینو ازمن پنهان کرده بود

ولی

اصلا خونه نمی اومد مگه وقت خواب

وقتی هم می اومد به جز سلام هیچ چیزی نمیگفت

با گوشیش سرگرم میشد، بعدم میرفت میخوابید

صبح هم که پامیشد میرفت پیش مامان جونش

بارها بخاطر رفتارش تاپیک هم زدم

حالا علت رفتارشو فهمیدم

انگار مقصر مریضی مادرش منم

فک کنم اگه مادرش بمیره

میخواد بگه من قاتلشم و طلاقم بده

انتظارداره برم دست بوسی مادرش

مادرش که وقتی مریض بودم حاضر نشد حتی یه زنگ بهم بزنه

حالا من چشمم رو روی همه چیز ببندم برم خونه مادرش

چقدر این مرد وقیح وگستاخه وبی شرمه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من بودممیرفتم چون اون دیگ اخرش میمیره

بزارر زندگیت حفظ ش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر الان خونه از خودت داری و تو شهری بگرد یه شغل هم پیدا کن و کلا بیخیال شوهرت و خانواده اش شو

بچه دارم. عزیزم

ادم با بچه طلاق گرفتن و نگرفتنش هیچ فرقی نداره

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من دستم شکست خانواده اش یه سر زدن در حد پنج دقیقه واسه عیادت من با دست شکسته کارا خونه رو میکردم سرکار میرفتم چون حقوق استعلاجی کم بود و دیر میدادن من قسطام زیاد بود با یه دست رانندگی میکردم یعنی حتی منو تا محل کارم نمیرسوند من کادر درمانم دقیقا یه هفته بعد باز کردن گچ دستم زنگ زد بهم که برو مادرم رو ببر بیمارستانتون آزمایش بده مریضه!!!!منم گفتم ده ساله همه کارای درمانی خانوادت با من بوده خیلی متوجه شدید!!؟عصبانی شد هر چی دلش خواست به من گفت و یه هفته اون موقع حتی شبا خونه نیومد...مردا همشون یه مدلن

من بودممیرفتم چون اون دیگ اخرش میمیره بزارر زندگیت حفظ ش

اگه کسی باید حلالیت بطلبه اونه

کسی که باید معذرت خواهی کنه

نه من

من چرا خودمو کوچیک کنم

بچه دارم. عزیزمادم با بچه طلاق گرفتن و نگرفتنش هیچ فرقی نداره

آها نمیدونستم پس کلا به روت نیار رفتارشو اگه نیاز های خودت و بچه رو تامین میکنه کاری بهش نداشته باش تا خودش عادی بشه

بچه دارم. عزیزمادم با بچه طلاق گرفتن و نگرفتنش هیچ فرقی نداره

بخوام بهت پیشنهاد بدم من جات باشم میرفتم عیادتش واسه حفظ زندگیم چون بعضی اوقات درسته آدم پیروز میشه ولی زندگیش رو از دست میده مخصوصا شما ک بچه داری

من دستم شکست خانواده اش یه سر زدن در حد پنج دقیقه واسه عیادت من با دست شکسته کارا خونه رو میکردم سرک ...

هرچی مرد اینجوریه بره به درک

فکر میکنن خدمتکار گرفتن نه زن

نگو که رفتی مادرشو بردی دکتر

آها نمیدونستم پس کلا به روت نیار رفتارشو اگه نیاز های خودت و بچه رو تامین میکنه کاری بهش نداشته باش ...

این از اول همینجوری داغووون بود، من احمق بودم نمی فهمیدم

حیف عمرم که بااین حروم شد

چطور فاصله دو تا روستا پنج دقیقه بوده ؟

بخاطر شوهرت و مادرشوهرت نه بخاطر رضای خدا در حد یک ربع برو ی سر بزن ی شیرینی چیزیم ببر ..میدونم دلت خیلییی پره اما وقتی اون بمیره دیگه برگشتنی نیست بزار دل خودت وجدان خودت راحت باشه ک اونا بد رفتاری کردن من نکردم. اینجوری دل شوهرتم نرم میشه

هرچی مرد اینجوریه بره به درکفکر میکنن خدمتکار گرفتن نه زننگو که رفتی مادرشو بردی دکتر

نه دیگه نبردم ولی دقیقا مشکلمون از همون موقع شروع شد نمیدونم اینجور مشکلا رو بهونه کرد خیانت کرد یا کلا از اول کارش بوده فقط من حواسم نبوده...ولی دقیقا از همون موقع ها مشکلات ما شروع شد

بخوام بهت پیشنهاد بدم من جات باشم میرفتم عیادتش واسه حفظ زندگیم چون بعضی اوقات درسته آدم پیروز میشه ...

من اتفاقا الان نشستم

هی میگم روش سیاه

حقشه

تاوان کارهای بدی هست که در حقم کرد

نه دیگه نبردم ولی دقیقا مشکلمون از همون موقع شروع شد نمیدونم اینجور مشکلا رو بهونه کرد خیانت کرد یا ...

خیانت کرد؟ جدا شدی

چطوری فهمیدی خیانت میکنه؟

ذاتشون کثیفه

ما خانما ساده ایم

دیر میفهمیم