2777
2789
من تو یک روز بعد کلی سختی کشیدن خوب شدم بخون بالا گفتم ب اسی چیکار کنه توم انجام بده

اینم انجام میدم اتفاقا😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم انجام میدم اتفاقا😅

بازم خوب نشدی؟؟؟

من کار رسید به عفونت لوزه هامم داغون بود دکتر میگفت باید عمل بشی و اینجوری خوب شدم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چندشههه واقعا خوب میشم یعنی🤐😥

اره لخدا خوب خوب میشی

منم چندشم میشد اولش ولی واییی راحت شدم کاش زودتر اینکارو کرده بودم اونقدر عذاب نمیکشیدم

خداشاهده من کار رسید به عفونت لوزه هام حرف نمیتونستم بزنم عمل میخواست خوب شدم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

همون کروناس کرونایی تیغی بهش میگن خیلی فشار روت میارهاز الان حواست باشه دارو هاتو بخوری بری سرم بزنی ...

وااای یا خدا نگووو از کرونا وحشت دارم وقتی حتی همین سرما خوردگی ساده رو بگیرم هم هیچی ازم نمیمونه

من فقط گلوم درد میکنه یعنی واقعا ممکنه کرونا باشه

وااای یا خدا نگووو از کرونا وحشت دارم وقتی حتی همین سرما خوردگی ساده رو بگیرم هم هیچی ازم نمیمونه من ...

نمی دونم و خب این ویروسه جدیده اس به احتمال زیاد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

قربونت رفتم عطاری ترکیب اینا رو بهم داد میخورم یه ساعت گلوم نرمه باز شروع میشه

صبح و موقع ناهار و شب باید بخوری

الانم که هوا الودس باید حتما ماسک بزنید

اب یخ و کلا چیزای یخ ممنوعه

و حوله داغ کن بزار رو گلوت

بعدش گردنت رو با روسری ببند تا گرم بمونه

باید یه سری چیز رو رعایت کنی تا بهتر بشی

اسی هیچکدوم از اینا جوابگو نیست برات ببین از منی که ۲۱ روز سختتت درگیر بودم بشنو من فقططط یکروز خداش ...

درسته چندشه

ولی نمیدونم چی داره که واقعا جوابه

مثلا من دیدم برا دندون درد مثل سیگار درست میکنن

دودش رو روی دندون پخش میکنن خوب میشه

یا گوش درد رو هم دیدم اونم دودش خوب میکنه

درسته چندشه ولی نمیدونم چی داره که واقعا جوابهمثلا من دیدم برا دندون درد مثل سیگار درست میکنندودش رو ...

اره خداییش عالیه

ما برای عفونت واژن هم امتحان کردیم عالی بوده

من هیچکس نبود بهم بگه وگرنه زودتر انجام میدادم اینم دوستم بهم گفت من اینکارو کردم خوب شدم برو انجام بده همون روز اول خداروشکر خوب شدم

یکم شیرینش کن ببین همه داریم میگیم عسل😂😂😂😂😂😂

😅😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بازم خوب نشدی؟؟؟من کار رسید به عفونت لوزه هامم داغون بود دکتر میگفت باید عمل بشی و اینجوری خوب شدم

من خیلی آمپول زدم نمیگم تغییر نکردم ولی کامل خوب نمیشم هنوز اذیتم

صبح و موقع ناهار و شب باید بخوری الانم که هوا الودس باید حتما ماسک بزنیداب یخ و کلا چیزای یخ ممنوعهو ...

به خدا خیلی رعایت میکنم من کلا تابستونم آب یخ نمیخورم ولی تا حالا گلوم نبستم چشم امتحان میکنم مرسی

من خیلی آمپول زدم نمیگم تغییر نکردم ولی کامل خوب نمیشم هنوز اذیتم

امپول بی فایدست منم دکتر رفتم بی فایده بود

راستی قرص ( آفاکلاو ۶۲۵) خیلی خوب بود برای من