2777
2789
صبر کن پس زمان میبره من دو ماه طول میکشه تا خوب بشم تازه یک ماه سرفشو دارم هنوز ولی عسل ابلیمو کارسا ...

عسل دوس ندارم خیلیا گفتن امتحان کن نخوردم

آخرین بار سال ۹۹ مریض شدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ویروس جدید ک اومده ؟دیشب یهو اینطوری شدم 😭

همون کروناس کرونایی تیغی بهش میگن خیلی فشار روت میاره

از الان حواست باشه دارو هاتو بخوری بری سرم بزنی و چیزی تند بخوری و میوه ابشو بگیر بخور خیلی خوبه برات

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

به خاطر الودگی هوا کوفتیه

اب ولرم با عسل و اب لیمو قاطی کن بخور

گلو رو هم با حوله داغ کن ببند به گردنت

یه روسری هم بعدش ببند به گردنت تا گرم بمونه

اب یخ هم نخور

سوپ و چای گرم هم خوبه و اب میوه طبیعی هم بخور

یک ماهه درگیرشم خوب نمیشم

عزیزم از عطاری

به دانه بگیر با اب ولرم خیس کن

بعد بزار یک ساعت با اب خیس بخوره

یه حالت ژله ای داره برا گلو خیلی خوبه

کتیرا هم هست اونم از عطاری میتونی بگیری

یا میتونی یه تیکش رو مثل شکلات بزاری تو دهنت بمکی

یا مثل به دانه بزاری خیس بخوره

هیچ طعمی نداره بدمزه نیست

اسی هیچکدوم از اینا جوابگو نیست برات ببین از منی که ۲۱ روز سختتت درگیر بودم بشنو

من فقططط یکروز خداشاهده فقط یروز صبح ، ظهر ،شب اومدم عنبر نسارا رو گذاشتم رو آتیش بعد با کاغذ حالت لوله درست کردم 😂😂😂😂

اون دود عنبر نسارا رو میکشیدم تو گلوم نگه میداشتم اولش یکم میسوزه ولی ببییین قول بهت میدم همون روز اول خوب میشی

من شبش ساعتای سه خداشاهده کاملاااااا خوب شدم😂♥️

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عسل خواص انتی بیوتیک داره مجبوری منم کاهو دوست ندارم با روغن زیتون ولی مجبورم میخورم

چیزای شیرین حالمو بد میکنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یک ماهه درگیرشم خوب نمیشم

من تو یک روز بعد کلی سختی کشیدن خوب شدم بخون بالا گفتم ب اسی چیکار کنه توم انجام بده

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اسی هیچکدوم از اینا جوابگو نیست برات ببین از منی که ۲۱ روز سختتت درگیر بودم بشنو من فقططط یکروز خداش ...

.

عزیزم از عطاری به دانه بگیر با اب ولرم خیس کن بعد بزار یک ساعت با اب خیس بخورهیه حالت ژله ای داره بر ...

قربونت رفتم عطاری ترکیب اینا رو بهم داد میخورم یه ساعت گلوم نرمه باز شروع میشه