2777
2789

هروقت دلش بخواد

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای من بعد از ۳۰ سال هست...شاید اشتباه میکنم نمیدونم واقعا

اما هر طور حساب میکنم ازدواج جز اولویت های آخر هستش.لااقل برای من

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

بنظرم بیشتر به سن عقلی مربوطه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

دختر بالای ۲۵ ۲۶

پسر بالای ۲۷ ۲۸

دقیقا چون از این سنین به بعد جهان بینی ادم کلا تغییر میکنه از نظر من

به پختگی روان میرسه ملاکها منطقی تر میشن و عقل جای اخساس رو میگیره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

۲۵ به بالا که به یه استقلال مالی و بلوغ رسیده باشه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

نظر منم همینه دقیقا

از طرفی هم تکلیف ادم با خودش مشخصه تو این سن ها

دیگه درستو به یه جایی رسوندی شغلت مشخصه هدفت معلومه

بلاتکلیف نیستی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴