2777
2789
عنوان

نکا کن سرصبحی

33 بازدید | 1 پست

دیشب ازمهمونیاومدیم دم در دخترمیه قورباغه دید.پیله کرد اینوبگیرم ببرم.شوهرمم خیلی بدش میاد ازین چیزا.برگشتم دم پر دیدمپدر دختر باهمبه مشکل خوردن دخترمم ۳سالشه گریه گریه ک بیارمش خونه.

شوهرم گفت بیا ببراین بچهروخونه گفتمتوبرو من میام.دیدم بچه خیلی بهش علاقه داره.چند بتر تلاش کرد بگیرتش نتونست فرارمیکرد.منم گرفتمش اوردمش خونه.

شوهرم تا دیدشروع کرد غرزدن من گفتم زچه بیارتو قورباغه اوردی...کردمش توظرف دخترم هی نکاش میکرد...حالا دیشب ک خوابیدیم.شوهرم برداشته انداختش بیرون ..از صب دخترم بیدار شده غورباقه میخاد.

دیوونه شدم.ب شوهرم گفتم چکار بکاراون بدبخت داشتی.الان من دهن اینو چجوری ببندمش...گفت بدم میاد ازش خب همش صدا میداد

چقدر اینمردا رواعصابنخب.

بچه منم پیله س انقدر.سرم درد میکنه

به نظرم براش با زبان کودکانه و محبت بگو قورباغه هم مثل من و تو خانواده داره رفته پیش خانواده خودش. اینجا بمونه دلش تنگ میشه واسه مامانش

بعد هم اگه میتونید یه عروسک کوچولوی قورباغه بخرید براش

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|