2777
2789
عنوان

شوهر شیشه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب بد میرینن بهش و طرف منو میگیرن ولی بازم فایده نداره انگار از حرفشون حساب نمیبره

جلوی تو اینکارو میکنن دیگه.تو اونا رو ول کن برو ترکش بده ملت تریاکی شدن شوهرت چرا شیشه ایه بگو از مد افتاده .😐

داداشم گرفتارشده زنش وخانواده زنش مقصر بودن الانم بردتش یه شهر دور کنار خانوادش نمیتونم براش کاری بک ...

حالا ما برعکسیم .. معتاد بهمون انداختن خودمو خونوادم داریم جر میخوریم این ادم شه

خودت میدونی هرکاری دلت میخواد بکن، ولی وقتی خودت ادم سالمی هستی انتظار داشتن همسری که حداقل معتاد نب ...

من علاوه بر اینکه سالمم خیلی ورزشکارم .. از اونا ک سالم خوری میکنن و عاشق زندگی سالمن .. شوهرم دقیقا نقطه مقابل منه

اگر وضع مالیش خوبه وبهت رسیدگی میکنه بهش گیر نده

امثال شماها خیلی ترسناکه اخه به چه قیمتی یه آدم خودشو به پول بفروشه اصن مگه میشه! شیشه توهم میاره از اون طرفم که یه بچه بیاره اونم بدبخت کنه خودشم که بیچاره س وااای تصورشم وحشتناکه شماها معلوم نیس با چه عقل و منطقی این پیشنهادارو میدین

وضع مالیش خوبه معتاد شیشه ام هست😂😐🤦🏻♀️

من جاش بودم مبچسبیدم به زندگیم

این فردا بدترم میشه باید ی فکری بکنی

بعدم نترس سن بچه داریت نگذشته تا نهایت 40 جا داری

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من علاوه بر اینکه سالمم خیلی ورزشکارم .. از اونا ک سالم خوری میکنن و عاشق زندگی سالمن .. شوهرم دقیقا ...

چقد خووب عزیزم❤️ خب مگه چقد قراره عمر کنی که میخوای بمونی پای ی ادم بلاتکلیف که حالا ترک میکنه نمیکنه.این ادم عقلشم درست کار نمیکنه دیگه اگه دوسِت داشت هیچ وقت سمت مواد نمیرفت. برای خودت ارزش قائل شو، درسته جدایی سخته اولش ولی بلخره عادت میکنی هیچکی بد طلاق نمرده همش به ذهنیت خودت بستگی داره. حالا من که تو زندگیت نیستم از جزئیات ش باخبر باشم میخوای با مشاور حرف بزن. ایشالا اتفاقای خوبی برات بیوفته

خیلی ناراحت شدم اسیببیناقتدار دادن واسه شوعر دوستم که گردی بود، باعث شد ترک کنهتایپیکای اقتدار دادن ...

عزیزم شما اگه قصدت خیره چرا تاپیک زا قفل کردی گلم انگار فقط تبلیغ این کانال را کردی وتمام قفل گردی من امدم سوال کنمازت دیدم بستی اگه قصدت خدایی باشه خوب جواب بده به خانم هایی که اینجا هستن عزیزم برا ثوابش هم شده یکی ممکنه ایتا نداشته باشه گوشی من ایتا جواب نمیده پیامش نمیاد بردم موبایلی فایده نداشت چندتا سوال داشتم ازت

عزیزم شغلش چیه؟لعنت ب اعتیاد ک هرکس رفت سمتش کارتن خاب شد

سعی کن ببریش رواشناس دوتاییتون یمدت صبر کن اگ خاست تغییرکنه بمون وگرنه خیلی سخته بادم معتادزندگی کردن بچه دارنشو اصلا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!