2777
2789

من خیلی مقاله خوندم خیلی تحقیق کردم نوشتن طلایی ترین زمان بعد ۶ ماهگی بچست اونم به مرور نه یهو

مثلا خواب روزانه بچه حتما تو تخت خودش باشه جایی که خوابش میگیره اتاق خودش باشه و واسه ماه اول ترجیحا مادر کنار بچه باشه تا کامل خوابش ببره بعد که مادر میخواد کلا جدا شه یه لباس از خودشو بزاره کناره بچه تا بچه بوی مادر رو حس کنه و اینکه حتما باید دوربین داشته باشه اتاقش

از اونجایی که همسرم حساسه و نمیخواد بچه تا جند سالگیش پیش ما بخوابه من باید جدا کنم بچمو

تجربه هاتونو بگین😁

لایک نکن خواهر منننن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از همون روز اول تو تخت خودشون خوابیدن شبا

هر وفت گریه میکردن بغلشون میکردم دوباره میذاشتم تختشون

البته تختش تو اتاق ما بود

بعد یک سالگی تخت رو بردم اتاق خودشون

هر دو تا بچمو اینجوری کردم

الان بزرگه ۶سالشه و کوچیکه ۴سال

هر شب شببخیر میگن و..

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

جدا میخوابید تا پارسال که مریض شد الان باید دستش تو دستم باشه تا خوابم ببره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

از همون روز اول تو تخت خودشون خوابیدن شباهر وفت گریه میکردن بغلشون میکردم دوباره میذاشتم تختشونالبته ...

دقیقا بچه ای که دوست دارم داشته باشم اینه نه اینکه بچسبه به منو باباش

لایک نکن خواهر منننن  
وای نهههزودتر جداش کن

بچه اولمو ۶ سالگی گذاشتم تو اتاق خودش دومی ۲۲ ماهشه و رو تخت خودش و تو اتاق ما میخوابه چرت گفتن ۶ ماهگی بچه ۶ ماهه رو بذاری تو اتاق جدا!!!شب برگرده خفه بشه ؟یا هر بار برا شیر دادن بلند بشی بری تو اتاقش؟اگه تو خواب استفراغ کرد چی ؟

بچه اولمو ۶ سالگی گذاشتم تو اتاق خودش دومی ۲۲ ماهشه و رو تخت خودش و تو اتاق ما میخوابه چرت گفتن ۶ ما ...

اونو کنار مادرم اتفاق میفته ما دوربین میزاریم و زود زود سر میزنیم

هیچی نمیشه به نظرم

لایک نکن خواهر منننن  
نمیچسبه که تختشو میذاری کنار تخت خودت از همون شب اول تولد میذاریش روش

بله ولی بعد ۶ ماهگی جداش میکنم چون بچه کنجکاوه و دوست داره بیاد رو تخت مامان و باباش

لایک نکن خواهر منننن