2777
2789
عنوان

شوهرم اعتیاد داره چاقو برداشت منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 35 پست
تو که تا الان تحمل کرده چهار پنج سال دیگه هم تحمل کن بچه هات بزرگ بشن و مستقل بعد ول کن برو اونا خود ...

آحه از موقعی که بچه هام به دنیا اومدن همینو گفتم...گفتم بچم 9سالش بشه خودش انتخاب می کنه میاد...الآنم که الان هست باز باید بزارم 18سالش بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تروخدا به راهی بزارین جلو نام...چطوری دل بکنم و برم

من که میگم نرو

چون احتمالا پشیمون میشی

حداقل بذلر این بچه ها یکم بزرگ بشن از زیر دست و پا دربیان خواهر من

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تا زنگ زدم گوشی رو برد...در خونه رو قفل کرد روم...میخواد نه مهریه بده...نه بچه هامو بده...نه آبروش ب ...

خب دیگ باید عقلانی و حرفه ای بری جلو ک ی مدرک ازش جور کنی یا اینک بسازی و بسوزی

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

آحه از موقعی که بچه هام به دنیا اومدن همینو گفتم...گفتم بچم 9سالش بشه خودش انتخاب می کنه میاد...الآن ...

اون موقع هم میخواد ازدواج کنه باید صبر کنی تا بعد ازدواجشون

کلا بچه تا قبر به آدم بسته هست

ولی به نظرم اگر میشه مدارا کن بمون سر زندگیت

این که بیشتر وقت ها هم که خونه نیست

13ساله دارم باهاش زندگی می کنم ...اولش مشروب بود..بعد تریاک بعد شیره ....الآنم نمی دونم

اگر زیاد حرف میزنه و چرت پرت میگه شیشه

اگر هواس پرت و همیشه کسل و بی حال قرص

اگرحتی نای پاک کردن آب دهنشو هم نداره هرویین

آقاهستم M  شب رفیق خوبیه فقط سوال زیاد میپرسه