2777
2789
عنوان

قرص متادون

83 بازدید | 8 پست

ماماناکسی بوده یا میشناسین بچم ۱ سالشه بخاطر بی احتیاطی من مهمون داشتم مردک عوضی قرص متادون مصرف میکرده اونارو گذاشته رو میز پسرم یک چهارم رو خورده بیمارستان بستری بود ۱ روز مرخص شد کسی رو دیدین تو این شرایط سالمن بچه عادی شده

تو بیمارستان چی گفتن بهتون؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اولا نگو مردک بهش قرص داده اونم یک چهارم

قشنگ مشخصه خودت دادی

بعدش هم خدا خیلی به بچه معصوم ات رحم کرده که رسیده بیمارستان مثل اب خوردن میکشتش ونوع مرگ متادون هم برای بچه ها اینطوره که بچه میخوابه و ۱۲ ساعت اول تخت خوابه و اصلا دیده نمیشه حالش بده بعد دیگه بیدار نمیشه. مادر پدرای بخصوص گرفتار شیشه یا حتی متادون بخاطر بچه کوچک گریه کمتر کنه یا بخوابانند بچه رو میان چند قطره. به بچه متادون میدن یا نصف یا یک چهارم قرص و وچون بچه. مرگ اش تو خواب اتفاق میفته گاه دیده شده خانواده معتادش تا دوروز بعد هم متوجه مرگ نمیشن وبعد دوروز که میبینن بچه بیدار نشده میرن سمت اش میبنن دیگه نفس نمیکشه

خدا ازشون نگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا نگو مردک بهش قرص داده اونم یک چهارم قشنگ مشخصه خودت دادی بعدش هم خدا خیلی به بچه معصوم ات رحم ...

جیگرم داره آتیش میگیره خواهر بچه اولمه خدا منو جایه منو بگیره دلم میخاد فقط بمیرم

چیزی نگفتن بهم مرخص شده

دیگه این کارو نکن

دفعه بعد بچتو میکشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوب میشه مثه بچه های عادی

ممکنه بشه

خوب میشه مثه بچه های عادی

واسه خوابوندن بچه ارزش داشت جونشو به خطر بندازی؟