2777
2789
عنوان

جمعه هست🌺🤲🏻🌸 صد سوره قدر میخونم📿🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 36 پست

@شارررلوت

@هدیه۹۷

@hehesksms

@خوشبخت،

@سارای1400

سلام وقت بخیر

به شرط لیاقت به یادتونم🥲🙏🏻 این روزها خیلی التماس دعا دارم...... لطفا اگر راضی بودید دعا کنید گرههای زندگی منم باز بشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام عزیزم. 💖ممنونم ، وقت شما هم بخیر باشه.چشم حتما.إن شاءالله هر حاجت و خواسته ای که داری ، به زود ...

مرسی🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تشکر میکنم. ممنونم. خدا خیرتون بده.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ممنون عزیزم به نیت ثمین

چشم

سلام عزیزم امضام اسمم شیوا و خانواده اش

چشم

سلام عزیزم اللهم صل علی محمد وال محمد

🥲🙏🏻

۳مرتبه به نیت ظهور ورفع گرفتاری خوندم برام محدیث دعا کن

چشم

@سوداهستم9

@سودا۴۴

سلام وقت بخیر

به شرط لیاقت به یادتونم🥲🙏🏻 این روزها خیلی التماس دعا دارم...... لطفا اگر راضی بودید دعا کنید گرههای زندگی منم باز بشه