2777
2789
عنوان

دیروز دخترمو بردم دم خونه ی دوستش

1241 بازدید | 57 پست

دلم خون شد برای دخترم

۱۱سالشه

شوهرم با معشوقش رفته ولمون کرده

خانوادم مثل دشمنن از برکت وجود مادرم

همش با دخترم تنهاییم

غصه خوردنشو میبینم بیشتر دلم میگیره

هیچجا ندارم ببرمش

تعداد خیلی محدود و انگشت شمار هم دوست دارم که هر ازگاهی با اونا ارتباط:میگیرم

دیروز انقدر دلش گرفت رفتیم بیرون

بیرونم هیچی نبود

گفت ببر دوستمو ببینم

بردمش یه ده دقیقه دم خونه ی دوستش باهاش بازی کرد ؛ خودمم نشستم تو ماشین

مامانش حتی نیومد دمه در یه سلام بده

خیلی از خدا گلایه دارم

چرا اینقدر منو خوار و ذلیل کرد

چرا اینقدر مورد ظلم قرار گرفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رسم دنیاس....

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

عزیزم الان همه تنها هستن

شاید اگر از قبل هماهنگ میکردی مادرش میومد .احتمالا کار داشته.

دخترت همین که مادر قدی و دلیوزی مثل تو داره براش کافیه

انشالله هر دو کنار هم شاد و موفق باشید

این همه جا،ببر کانون فرهنگی فکری کودکان ثبتنامش کن،یا کتابخونه ،هر روز برنامه های متنوع قصه خوانی و نمایش دارن،ببر کلاس نقاشی، کلاس سفالگری، باهم برید سینما دو تا چیپس بگیرین باهم بخورین،برین پارک و شهر بازی. فقط افسرده شدی خوشی رو توی دیگران میبینی که کنارت باشن ،تو باید کنار خودت باشی

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

عزیزدلم خواهر قشنگم وقتی شرایطت اینجوریه خدا نگذره اول از شوهرت بعد از اون معشوقه ی بی وجدانش بهتره به خاطر دخترم که شده با خانوادت کنار بیای آدم گاهی وقتا باید کوتاه بیاد چون نفعش در کوتاه اومدنه هیچ جا خونه ی پدر آدم نمیشه تورو خدا باهاشون آشتی کن

عزیزم ساکن کجایی؟انرژی مثبت بده همش تو ذهنت شکرگزاری کن تو دفترت واسه چیزای ریز و درشت واسه تن سالم خودت و گل دخترت و انقد دوس داشتم نزدیک باشیم باهم رفت و آمد کنیم من از دور انرژی مثبتتو دریافت کردم...شما تنها نیستی بعد خدا کلی همسایه خوب خانواده خوب فرزند خوب و دوستای مجازی و...دارید اون یدونه شوهر نخاله رو که ساعت 9شب گذاشتی دم در آشغالی برد فکر هیچی نباش دلت نلرزه روزای خوب در انتظارن رفیقم😘😘😘

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه