2777
2789
عنوان

دیروز دخترمو بردم دم خونه ی دوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 57 پست
وای تویی زردیسخیلی وقت بود خبری ازت نداشتمپس دلیل اون همه بی توجهی هاش معشوقه اش بودپول چی؟پولت میده ...

بله عزیزم خودمم

پولش بخوره تو سرش

اون زنه نمیزاره دیگه به زور و با منت

مادری خودت رو نباز خودت با بچت بازی کن با بالش خونه درست کن یا مهمون بازی کن خمیر بازی کن من دو تا پسر دارم خودم سرگرمشون میکنم احتیاجی به دوستی های سمی ندارن اگه امکانش هم باشه خانوادگی میریم بیرون

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این همه جا،ببر کانون فرهنگی فکری کودکان ثبتنامش کن،یا کتابخونه ،هر روز برنامه های متنوع قصه خوانی و ...

عزیزم همه ی اینکارارو که گفتی انجام میدیم خودمون

ولی دیگه آدم به هم صحبت دوست رفیق نیاز داره

عزیزدلم خواهر قشنگم وقتی شرایطت اینجوریه خدا نگذره اول از شوهرت بعد از اون معشوقه ی بی وجدانش بهتره ...

عزیزم نمیشه

قهر نیستم با خانوادم

ولی همون نمیرم خیلی بهتره

عزیزم چرا جدا نمیشید؟

جدا بشید به همه چیز پایان بدید

مهریه تونم بگیرید سرمایه گذاری کنید خونه ای،بانکی ...

فکر میکنم دخترتون از حال بد شما حالش خوب نباشه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

عزیزم ساکن کجایی؟انرژی مثبت بده همش تو ذهنت شکرگزاری کن تو دفترت واسه چیزای ریز و درشت واسه تن سالم ...

تهران هستم

ممنونم ازت دوست خوبم

من خودم مشکلی ندارم

ولی دخترم ....

تهران هستم ممنونم ازت دوست خوبممن خودم مشکلی ندارمولی دخترم ....

من بچه ندارم ولی شوهر منم بی توجهی میکنه کم کم حس میکنم خبراییه😔

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

چرا طلاق نمیگیری خب دخترت بزرگه میتونی شاغل بشی چرا خودتو و دخترتو اذیت میکنی

چون میخوام مهریه ام رو بده؛ در تلاشم بگیرم بعد برم

بعدشم شوهرم واون زن از خداشونه من میدانو خالی کنم اینجوری نمیدونی چقدر زور داره