2777
2789
عنوان

پشیمونم پشت کنکور موندم 😭😭💔

196 بازدید | 20 پست

من اصلا نمیتونم درس بخونم حالم از درس و کتاب دیگه بهم میخوره بهمن ماه رشته های خوبی داره که برم ؟

میدونم ول دارم وقت خودمو تلف میکنم

تروخدا یک راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دفترچه نیاد هیچی مشخص نمیده پشت موندن خیلی بده شانس قبولیت سال به سال پایین تر میاد

با احترام ولی اینو قبول ندارم

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

انسانی

یه دانشگاهی تو زاهدان هست به اسم سیستان و بلوچستان بدون کنکور میتونی بخونی ترمی 500 برو اونجا

لطفاً برای قبولی فرهنگیانم برام دعا کنید🙂♥️                فرهنگیانمممم🫠🫶🏻                                     

اونجا فک نکنم بزارن برم میگن امنیت نداره

هرجا آدم بد و خوب هست گلم ولی اونجوریم که میگن ما آدمای بدی نیستیم

یه دانشگاهی تو زاهدان هست به اسم سیستان و بلوچستان بدون کنکور میتونی بخونی ترمی 500 برو اونجا

چرا این همه راه بره اونجا دانشگاه آزاد شهر خودش بره راحت تر هست که

تو تموم زندگیمی دیگه عشق آخریمی اره... ♥️🍁🌈

چرا این همه راه بره اونجا دانشگاه آزاد شهر خودش بره راحت تر هست که

گفتم شاید هزینشو مشکل داشته باشن