2777
2789
عنوان

شوهرم هجده ساله منو گروگان گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 68 پست

تو این وضعیت چرا بچه اوردی 🥲

چند جلسه مشاور خانواده برو یا انلاین صحبت کن خیلی خیلی موثره ببین بهتر نمیشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

مثلاخصوصیات بدش چی هست ؟؟؟خب نمیزاره کارکنی قرار نیست همه مردابزارن خانماکارکنن گلم خصوصیات خوبش روه ...

مگه اجازه زن دست مرده؟

چرا درباره زن طوری حرف میزنید که انگار یه موجود ناقصه که خودش حق و توانایی تصمیم گیری برای خودش رو نداره؟

زن و مرد هر دو آدمن و برتری ای نسبت به هم ندارن

و همونقدر که یک مرد حق و توانایی تصمیم گیری داره یک زن هم داره

واقعاً تفکرات عجیبی دارین!

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پناه برخدا چرااینکارمیکنه بهت شک داره کلایاشکاکه این مردبه خانوادت گفتی؟؟یاخودت بشین باهاش صحبت کن ع ...

حالیش نیست

به شدت دهن بینه خواهرشه

حرف حالیش نیست که اگرنه کلی باهاش حرف زدم

منو دشمن خودش میدونه همش تو جنگه

دنبال شکست دادن منه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
کاش بکشه یک دفعه تموم میشه دیگهولی شکنجه روانی میده خواهرش تحریکش میکنه هی دور ور من باشه آزار برسون ...

ینی چی خب؟!

اگه تهدید و ایناست میتونی مدرک جمع کنی

قانونی دهنشو ببندی بندازیش زندان

اگه آسیب جسمی میرسونه میتونی بری پزشکی قانونی

پرونده تشکیل بدی شکایت کنی ازش

اگه تهدید روانیه آسیب روانیه میتونی مدرک جمع کنی

شکایت کنی یا کلا ولش کنی و اهمیت ندی

ببین طرزفکر خودت باعث شده اون بتونه تورو زندانی کنه

وگرنه راه فرار زیاده

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو این وضعیت چرا بچه اوردی 🥲چند جلسه مشاور خانواده برو یا انلاین صحبت کن خیلی خیلی موثره ببین بهتر ...

سنم کم بود هیچی نمیدونستم

بعد گروگان بعدی میشه بچهاونقدر اذیتش کنن که ضمن اینکه من باید اول کار پیدا کنم که اونم نمیتونم یعنی ...

عزیزم بچه تا 7 سال با مادره بعده اونم بچه خودش انتخاب میکنه پیشه کی باشه اگه پدرش باهاش بد باشه بچه باهاش نمیره قانونی حضانت بچه رو به تو میدن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ینی چی خب؟! اگه تهدید و ایناست میتونی مدرک جمع کنی قانونی دهنشو ببندی بندازیش زندان اگه آسیب جسمی می ...

نه آزاراش ماهیت فیزیکی نداره

خودش میگه نمیزنم بری شکایت کنی

یک کاری میکنم روانی شی سر به کوه وبیابون بزنی

قانون ماهیت روانی خیلی براش اهمیتی نداره

مثلا برای خراش دیه داره

ولی روان ومحدودیت ها وتمام آزارهای روانی رو اصلا گوش نمیدن

که بخوان رسیدگی کنن

بیش از ده بار رفتم دادگاه

خانوادت پشتت نیستن ؟

نه متاسفانه

مادرم یک مادر سمی حسود

که اصلا چون میخواست بدبخت شم منو داد به اینا چون از قبل میشناخت البته الان گردن نمیگیره

پدرم خودش قربانی رفتار های مادرم

باقیم که بخوان کمکی کنن مادرم تحریک میکنه نزاره

نه آزاراش ماهیت فیزیکی ندارهخودش میگه نمیزنم بری شکایت کنییک کاری میکنم روانی شی سر به کوه وبیابون ب ...

گوش دادنی نیست باید مدرک داشته باشی

اگه تهدید میکنه صداشو ضبط کن یا فیلم بگیر ازش

اگه از نظر روانی میخواد ذهن تو بهم بریزه خودت باید

خودتو قوی کنی و بهش محل ندی