2777
2789
عنوان

شوهرم هجده ساله منو گروگان گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 68 پست
فقط نفقه میده اونم وقتی بره سر کار پولش تو حساب منه البته مال من نیست ولی یک بخور نمیری دارمخودش شهر ...

صاحبخونه خر کیه

از کجا میخواد بفهمه چی خریدی یا کجا رفتی میتونی دروغ بگی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همسرت هیچ ویژگی خوبی نداره؟ هیچی؟۱۸ سال با تنفر داری باهاش زندگی میکنی و بچه دار شدی... کتک میزنه؟ م ...

شیعنی میکشید الان ترک کرده ولی تضمینی نیست

دست بزن به ندرت داره ولی شکنجه روانی میده

تحقیر سرزنش احساس گناه و....

الان عین یک آدم که سالها تو جنگل بوده شدم

با هیچکس نمیتونم ارتباط بگیرم

احساسات منفی زیادی دارم

من یک آدمی بودم همیشه رهبری گروه رو به عهده میگرفتم

الان بایک غریبه م نمیتونم ارتباط بگیرم

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت رگ خواب نداره؟ که بشه خرش کرد؟

من خیلی زیاد تلاش کردم ولی اون منو اصلا جزعی از خانوادش نمیدونه

خانواده برای اون تشکیل شده از خواهر وبرادراش

من کمی محدودیت دارم برای گفتن جزئیات بیشتر

فقط نفقه میده اونم وقتی بره سر کار پولش تو حساب منه البته مال من نیست ولی یک بخور نمیری دارمخودش شهر ...

راحتی ک نیس یا اذیت میشی

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
شیعنی میکشید الان ترک کرده ولی تضمینی نیستدست بزن به ندرت داره ولی شکنجه روانی میده تحقیر سرزنش احسا ...

عزیزم شوهرت داره دستکاری روانی ات میکنه

اگر میتونی با مشاور تماس بگیر، اسنپ مشاور داره آنلاین و تلفنی..

کتاب زباد بخون سعی کن حرفای شوهرت رو اصلا گوش نکنی فقط بشنوی و رد بشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من خیلی زیاد تلاش کردم ولی اون منو اصلا جزعی از خانوادش نمیدونهخانواده برای اون تشکیل شده از خواهر و ...

یعنی اصن پیشتون هم نمیاد و اینا؟

میتونید با همین دلیل طلاق بگیرید ولی میگید پشتوانه ندارید

خب پس فقط دو راه هست

یک اینکه صبوری کنید و سازگاری اما تحملتون رو ببرید بالا تا تحت تاثیر حرفاش نباشید. برای حضور در جامعه هم میتونید مسجد محله برید یا دیدم تاپیکاتون رو، حرم امام رضا(ع) مشاور خانواده هم داره به طور ناشناس میتونسد برید اونجا و کمک بگیرید

دو اینکه به دنبال راهی برای تغییر شوهر باشید که انگار شوهرتون روانیه و هیچی حالیش نیست پس عملا نمیشه این کارو کرد

به زبون این حرفا آسونهاینا روانی ن با پنبه سر میمیبرن من چطور بچه رو رها کنماینا یکی رو کشتن آب از آ ...

اگر بخوای رها شی دیگه راهی جز جدایی نداری

البته اگر جدایی نمیخوای برو مشاوره

مادر باید قوی باشه تا بچه قوی پرورش بده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
صاحبخونه خر کیهاز کجا میخواد بفهمه چی خریدی یا کجا رفتی میتونی دروغ بگی

مثلا اسنپ میاد جلو در بدو بدو میان ببین کیه چیه

یا یک فر از اسنپ سفارش داده بودم که وقتی آوردن همه صابخونه ریختن حیاط که چیه

هی باهم پچ پچ میکردن

بعد شوهرم زنگ زد از حرفاش فهمیدم بهش خبر دادن اینجا یک اتفاقی افتاده هی میپرسی چیزی خریدی...

واینکه سر همین چراغ سبز دادنای شوهرم به بقیه اللخصوص صابخونه خیلی اذیتم میکنن

خودم با چشمام دیدم وشنیدم که شوهرم داشت پشت من پیش صابخونه بدگویی میکرد

بعد میومد بالا عزیزم عشقم میکرد

بارها تو موقعیت های مختلف دیدم وشنیدم

بشدت در تلاشه تنها باشم

یعنی اصن پیشتون هم نمیاد و اینا؟میتونید با همین دلیل طلاق بگیرید ولی میگید پشتوانه ندارید خب پس فقط ...

مشاور حرم رفتم خودشون مشاور لازم دارن (دیگه نمیشه بازش کنم)

ولی یک بارم مشاور آزاد میرم

شغل شوهرم تغییر دادم ولی بعدش خواهرش نزاشت

مسجد محله واینا هم نمیتونم یعنی رفتم ولی بازم سیاست بازی نزاشته

درست حدس زدی روانیه ولی جلو مردم مظلوم صحرای کربلا

مثلا اسنپ میاد جلو در بدو بدو میان ببین کیه چیهیا یک فر از اسنپ سفارش داده بودم که وقتی آوردن همه صا ...

قربونت برم حق داری

زرنگ باش

مثلا قبل از اینکه کسی به شوهرت خبر بده خودت زنگ بزن آره فر خریدم اینجور اونجور مثل خودش با زبون خرش کن ، اینجوری وقتی در و همسایه جمع میشن دست بالا بگیر بگو آره همسرم برام فر این مدلی سفارش داده خریده اوردن جلو در خونه تحویل بدن خیلی به فکرمه و فلان. یا برای هر چیز دیگه از این سیاستا استفاده کن مخصوصا اینکه ظاهرا زندگی ات مستقل نیست. باید قوی باشی پسرت به مادر قوی نیاز داره عزیزم. مومن زیرکه هیچوقت یادت نره. ولی از شوهرت اجازه الکی بگیر مثلا چیزی میخوای بخری زنگ بزن اول کلی تشکر کن ازش که داخل غربت کار میکنه و به فکرتونه و ...( با حرف چرب نرمش کن) بگو شما شوهر من هستید احترام شما واجبه اومدم از آقای خونه کسب اجازه کنم برای خرید فلان وسیله یا ... کلا داخل حرفات یجور صحبت کن به شوهرت حس احترام بدی. اینجوری شوهرت دیگه از در و همسایه آمارت رو نمیگیره یا اگر رفتی با کسی هم صحبت شدی اعتماد میکنه

اینجور مردا خیلی ترسو هستن همش میترسن زنشون ولشون کنه برای همین زن رو محدود میکنن، باید بهش حس اعتماد بدی که نه ولش نمیکنی و اینها چون الان شرایط طلاق نداری

نه حقوقی ندارمبا زحمت یک پس انداز خیلی کم

هووفف

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مشاور حرم رفتم خودشون مشاور لازم دارن (دیگه نمیشه بازش کنم)ولی یک بارم مشاور آزاد میرمشغل شوهرم تغیی ...

هر چقدر هم زرنگ باشه جلوی زبون و سیاست زن رو نمیتونه بگیره

در اخر مرده و نقطه ضعفش هم دست توئه

عزت نفس داشته باش اسی

اینقدر هم حرفت رو نخور ؛) باور کن اراده کنی میتونی زندگی ات رو خیلییی بهتر کنی

اگر بخوای رها شی دیگه راهی جز جدایی نداریالبته اگر جدایی نمیخوای برو مشاوره مادر باید قوی باشه تا ب ...

میترسم جدا شم

بچم بشه گروگان بعدی

موندم چیکار کنم

بشدت سلیطه وبی آبرو هستن فرمون بگیر خواهرشه

سایه به سایه دنبالم میاد

قبلا تلاش کردم جداشم نشده

کلی آدم واسطه کردم

الهی خیر نبینه