2777
2789
عنوان

من خر رو ببین چه حماقتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 61 پست
ببین هیچ عکس العملی نشون نده تا وارد بازیش نشی از قصد اینکار رو میکنه ک ببینه حرصت در اومده اصلا نگ ...

اصلا به هیچ جات حسابش نکن و وارد لج و لجبازی نشو ن برلش قیافه بگیر نه واسه رضایتش کاری کن اصلا فک کن وجود نداره سرت تو کار خودت بشه ممکنه برلت حرفم در بیاره عادی باش کار خیلی خوبی کردی تعارف کردی

اصلا به هیچ جات حسابش نکن و وارد لج و لجبازی نشو ن برلش قیافه بگیر نه واسه رضایتش کاری کن اصلا فک کن ...

اره از یه لحاظ کار خوبی کردم که فک نکنه باهاش لج کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره از یه لحاظ کار خوبی کردم که فک نکنه باهاش لج کردم

ببن اگه کاری کنی میفهمه اوردتت تو دایره دیگه حتی ممکنه از کارت خداحافظی کنی مواقعی ک بهت تعارف نمیکنه و در حال تعارفه نگاش نکن و ..و سریع بلند نشو چایی بریزی برلی خودت مثلا اصلا برات مهم نباشه

من حس میکنم کار اشتباهی کردم آخه اون نه یه بار بارهااااا واسه همه یییی همکارا خوراکی میبره به من که ...

همه همکاران بجز شما آقا هستن؟

پیوسته در تلاش برای بازگشت به اصل🤍🌀

مشکلش با تو چیه؟؟ توام ادم حسابش نکن

از همون اول میخواست باهام صحبت کنه نادیدش میگرفتم

تا چند بار که رفتم سرویس بهداشتی دیدم میاد همونجا سرک میکشه و دیگه کلا اخم کردم و حتی نگاشم نکردم برای همین اینجوری میکنه😐

میخواستم به صاحبکار بگم ولی چون من نیروی جدیدم ممکنه بگن مقصر خودتی

من حس میکنم کار اشتباهی کردم آخه اون نه یه بار بارهااااا واسه همه یییی همکارا خوراکی میبره به من که ...

هر کسی دفتاری داره

تو مثل خودت باش

بنظرم چون به همه تعارف زدی اگه به اون تعارف نمیزدی اشتباه بود

حتی به گوشی که بچت رو بکشه هم باید تعارف بزنی

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

خانم و آقا ولی خانما خیلی باهاش گرم میگیرن من کلا ارتباط نمیگیرم باهاش

آها خب از همون میسوزه

بیخیال چرا خودتو سرزنش میکنی عزبزم، اشتباهی نکردی که. تعارف کردن به معنی چراغ سبز نیست که، شما به همه تعارف میکنی به اون نکنی به نظرم ضایعست، بیشتر ادامه میده به این بازی. اما گرم نباش باهاش موقع تعارف

پیوسته در تلاش برای بازگشت به اصل🤍🌀

ببین اکثرا تومحیط کاری که آقا. وخانم هستن یه سری چالشا هم هست مخصوصا که یه آدم آنرمال هم توجمع باشه بایدیادبگیری بافضا وفق بدی خودتو

واصلا برات مهم نباشه

اتفاقاخوب کاری کرذی تعارف کرذی

اینطوری میفهمه اصلا برات مهم نبوده ختی که تلافی کنی

اینجورا آدما دنبال جلب توجهن

می خواد تو رو وارد بازی قدرت کنه.. هیچ کاری نکن.. نه کار خوب، نه کار بد! فقط کارتو بکن پولتو بگیر.. گور بابای همه! واسه چی کیک میاری واسه تعارف که حالا بشینی فکر کنی چرا به این دادم یا ندادم؟؟ هیچی نبر، هیچ کاری نکن، به کسی زل نزن.. این آدم خیلی می تونه اذیتت کنه چون حقیره! پس فقط و فقط کارتو بکن و پولتو بگیر،، سعی نکن با کسی دوست شی که اگه بشی آبروتو پیش دوستت می بره

می خواد تو رو وارد بازی قدرت کنه.. هیچ کاری نکن.. نه کار خوب، نه کار بد! فقط کارتو بکن پولتو بگیر.. ...

منظورتون دوستی با جنس مخالفه؟ نه دوست نمیشم

ولی یه خانم هست که باهاش دوستم

ببین اکثرا تومحیط کاری که آقا. وخانم هستن یه سری چالشا هم هست مخصوصا که یه آدم آنرمال هم توجمع باشه ...

اره ولی دیگه میتونم تعارف نکنم؟

چون مثلا کیک یا لقمه میارم نمیتونم تعارف نکنم