2821
2789
عنوان

سرای ایرانی

10577 بازدید | 74 پست

تجربه خودمو میزارم که باعث آگاهی بشه و انشالا کسی مثل من گرفتار نشه

سرای ایرانی واحد افسریه تهران که کل جهازمو نزدیک به یک میلیارد اونجا خرید کردم قیمت های گرون که تمام شعارشون این بود جنس های ما ضمانت داره

بعضی وسایل سروقت تحویل داده شدن ولی بیشترشون مخصوصا صنایع چوب حتا بعد از دوماه فردا پس فردا کردن

لوازم خانگی مثل خرد کن ،ابمیوه گیری و چای ساز وقتی برام آوردن حتی شک نکردم مشکلی دارن بدون اینکه تکونشون بدم گذاشتم خونه ،چون تازه عروس بودم روز بعد همه رو باز کردم حتا یه دونه از سایل سالم نبود و خرد شده بودن ،که احتمال دادم راننده توی مسیر همه رو شکسته بدلیل سهل انگاری

و اینم برام عجیب بود که چرا همین وسایلو که شوش و بازارهای دیگه یک سوم قیمت اینجا گرفتم که اینقدر کیفیتشون ضعیفه که حتا توی مسیر شکسته شدن

اونم نه یکی پنج تا از وسایل

همون موقع زنگ زدم سرای ایرانی ازم عکس و فیلم خاستن و گفتن کارشناس بهت زنگ میزنه،البته گفتن چون همون موقع باز نکردی ما خسارت نمیدیم

گفتم پس کارشناس برا چی زنگ میزنه که بعدها متوجه شدم کارشناسا فقط میخان روالو قانونی نشون بدن و دریغ از یه ذره تغیر توی روند کارها

با صدبار رفت و آمد و کلی پیگیری ،حتی حاضر نشدن یه دونه از قطعه های منو تعویض کنن با اینکه بیش از سه میلیارد ازشون خرید کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تجربه ی من اینه ک وسایلشون اکثرا برندای متفرقه اس که حتی به گوشمم نخورده بودن...ماشین ظرفشویی سام ازشون خریدم عالیه ولی سولاردم مکنزی خریدم نه راضی نیستم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

و اضافه کنم که یکسری جوایز ناچیز دارن بابت هر خرید ،که این جوایز موقعی که میخای خرید کنی هزار ماده و تبصره برات میزارن و هرجوری هست پشیمونت میکنن که استفاده کنی

جوایز فقط از بخش های صنایع چوبی و لوستر و ...قابل استفاده هستن که دقیقا قیمت ها سه یا چهار برابر جاهای دیگه هستن

و قشنگ پول پارو میکنن

سلام من دیگه با چشم خودم دیدم دلم نمیخاد واقعا کسی دیگه مثل من گول تبلیغات سرای ایرانی رو بخوره

البته شما هم اشتباه کردین همون موقع تحویل چک نکردین حتی جهیزیه باشه چه ربطی داره باید چک میکردین

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

خواهرشوهرمنم یه اسپیلت خریدن اونجا وقتی اوردن مث مال شما چند وقت بعد بازش کردن دیدن اسپیلته داغوووونهذو ضرب دیده انقدر رفتن و اومدن تا عوض کردن

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

البته شما هم اشتباه کردین همون موقع تحویل چک نکردین حتی جهیزیه باشه چه ربطی داره باید چک میکردین

عزیزم

برای مام یخچالو اوردن جلو در بعا راننده گفت چک کن عحله دارم

خب جلوی در خونه ادم چجوری چک کنههه

بعد اوردیم خونه دیدیم واای خدای من پر از خشو اسیب دیدگی

انگار ی نفر با دستش هیی خط انداخت بود روی درش

منو تو با پسرمون 🥹🫀🧿✨️ کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱

من دوسال پیش یک دست مبل ازشون خریدم واقعا کیفیتش عالی بود و هست .و یه قوری و کتری که گفتند تو قرعه ک ...

قیمت مبل و میز صندلیا همین الانم هرکس بره میبینه با چشم خودش که چقدر نسبت به بازار بیشتره

من مبل گرفتم اونجا ،دختررخالم جای دیگه گرفت با قیمت خیلی پایینتر و از نظر کیفیتی عالی بود

مبلاشون شرکتیه ولی این دلیل میشه که نسبت به قیمت اصلی خودشون دوبرابر بگیرن؟