2777
2789
عنوان

حلیم پزای ماهر بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 36 پست
ای جان. من ۱۰ سال بعد از ازدواج الان اولین باره دارم می پزم. کجایی؟اگه خوب شد برات بفرستم

نوش جان و گوارای وحود،

من تهرانم سفارش دادم بیارن😘😘

ممنونم مهربون

امیدوارم عالی بشه حلیم خونگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هر چی حلیم خوردیم محرم همسایه و فامیل فرستادن برامون خیلی خوشمزه بود.شهر ما حلیم فروشی نداره یا ا ...

میتونم بپرسم کجایید؟

والا اینجا حلیم فروشی داره اما گوشت نمیریزن توش ما قبلا جا دیگه بودیم گوشت ریختن خیلی خوشمزه بود گفتیم خودمون درست کنیم قلم خریدیم ریختیم توش با این که بوگیری کامل شده بود خوردم بدم اومد اصلا مثل اونی که با گوشت خوردیم نبود مثل بدون گوشت هم نبود یه مزه خاصی میداد دیگه درست نکردیم بیرونی ترجیح میدم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

میتونم بپرسم کجایید؟والا اینجا حلیم فروشی داره اما گوشت نمیریزن توش ما قبلا جا دیگه بودیم گوشت ریختن ...

گلم قلم فقط برای کش دار شدنشه.

حتما ابگوشت جدا درست کنید با گوشت گوساله یا گوسفند

گلم قلم فقط برای کش دار شدنشه. حتما ابگوشت جدا درست کنید با گوشت گوساله یا گوسفند

عزیزم اون شخصی که تو شهر دیگه بودیم درست کرد رفیق بود گفت که با قلم درست کنید نگفت ابگوشت جدا درست کرد در کل مزه خوبی نداد

نوش جان و گوارای وحود،من تهرانم سفارش دادم بیارن😘😘ممنونم مهربونامیدوارم عالی بشه حلیم خونگیت

نوش جونت اجی جون . ماله من هنوز حاضر نشد😁

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

منم از دیروز جندم پوست حنده خیسوندم ک حلیم درست کنمنمیخواد ازصافی رد کنی مدام با ملاقه چوبی هم بزن و ...

مرسی آجی آره با غذا ساز میکس کردم.

دوبه گذاشتم ابش کامل کشیده بشه. خیلی خسته شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

میتونم بپرسم کجایید؟والا اینجا حلیم فروشی داره اما گوشت نمیریزن توش ما قبلا جا دیگه بودیم گوشت ریختن ...

من گرگانم عزیزم.

آها ببین با قلم نباید درست کنی. با گوشت گردن بدون چربی یا قلوه گاه بدون چربی.

من طی تحقیقاتم به این نتایج رسیدم.

حالا برا دفعه اول گوشت گردن خریدم خیلی خوب شد ظاهراً.

اما مراحل پختش هنوز کامل نشد.

من گرگانم عزیزم.آها ببین با قلم نباید درست کنی. با گوشت گردن بدون چربی یا قلوه گاه بدون چربی.من طی ت ...

خوشبختم منم کرمانشاه هستم

اها مرسی

اره خیلی زحمت داره اولین بار مادرم بعدازظهر ساعت سه گذاشت نوبتی پاش بودیم تا آماده شد سری بعد از صبح گذاشت برای شب اماده شد دیگه گفتیم درست نمیکنیم چون درسال یک یا نهایت دوبار میخوریم اونم بیرون میگیریم