2777
2789
عنوان

حلیم پزای ماهر بیاید لطفاً

291 بازدید | 36 پست

خوشگلا من گندم پوست کنده شده خریدم. آیا حتما باید از صافی ردش کنم گندم رو؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من همیشه بلغور گندم میخرم . میزارم چندین ساعت خیس بخوره بعد اب روشو میریزم و چندبار میشورم

دیگه از صافی رد نمیکنی؟

بلغور هم مزه حلیم اصلی رو میگیره؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه از صافی رد نمیکنی؟بلغور هم مزه حلیم اصلی رو میگیره؟

از صافی رد کردن خیلی سخت

بستگی داره حلیم چجوری میخوری

اگه با شکر و دارچین میخوری بهتر از صافی رد کنی

اگه با نمک میخوری اشکال نداره رد نکنی

دلم خواست🥲🥲

ای جان. من ۱۰ سال بعد از ازدواج الان اولین باره دارم می پزم. کجایی؟

اگه خوب شد برات بفرستم

از صافی رد کردن خیلی سختبستگی داره حلیم چجوری میخوریاگه با شکر و دارچین میخوری بهتر از صافی رد کنیاگ ...

با شکر😁

دیگه از صافی رد نمیکنی؟بلغور هم مزه حلیم اصلی رو میگیره؟

بلغور عالیه راحت پخته میشه. شاید حلیم ما با شما فرق داده گلم.

من لوبیا و نخود هم میخیسونم و میپزم. بلغور چندبار ک شستم توی قابلمه بزرگ میریزم با زیره زیاد و نخود و لوبیا و فلفل میزارم خوب پخته بشن همه مواد . قابلمه ابگوشت گوسفندی یا گوساله ای یا ترکیب هم دو میپزم. پخته ک شد گوشتشو ریش ریش میکنم و پنج دقیقه مونده ب پخت حلیم میریزم داخل حلیم ابگوشت و گوشت رو و نمک اضاف مبکنم فوق العاده ست

اصلا از صافی میتونی رد کنی ؟؟؟؟

داخل ویدیو ها میبینم از صافی رد میکنن. ظاهراً خیلی سخته

بلغور عالیه راحت پخته میشه. شاید حلیم ما با شما فرق داده گلم.من لوبیا و نخود هم میخیسونم و میپزم. بل ...

ظاهراً جالبه. شهر ما هم بعضیا نخود و لوبیا و حتی عدس می ریزن. ولی من اولین باره دارم درست میکنم. دستورشو از نت گرفتم فقط گندم پوست کنده خریدم

منم با شکر دوست دارمپس میتونی از صافی بزرگ رد کنی که راحت رد بشهحلیم هم زیاد سفت نباشه بزار یه کم رق ...

ممنونم عزیز

هیچی حلیم بیرون نمیشه به نظرم ما دوبار خودمون درست کردیم اما مزه حلیم بیرونی اصلا نداد

ما هر چی حلیم خوردیم محرم همسایه و فامیل فرستادن برامون خیلی خوشمزه بود.

شهر ما حلیم فروشی نداره یا اینکه من ندیدم.

برا همین دوست داشتم یبار درست کنم