2777
2789
عنوان

خوش به حال بعضی بچه ها

306 بازدید | 27 پست

که راحت پدر مادرشون پول میدن بهشون.حتما دارن که میدن. قراره مدرسه ی دخترم ببرن مشهد ۵ میلیون میگیرن گروه دوستای دخترمو که نگاه کردم دوستاش میگفتن پولش مشکلی نیست فقط بابام نگران سلامتیم میشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی بابا وظیفه شونه عزیزم ایشالا داره میده نگران نباش

نمیگم که مشکلیه ولی خودم ناراحتم . درسته همه چیز گرون شده این پولا پول حساب نمیشه ولی برای حقوق ما این پول هنوزم زیاده

۵تومن ک چیزی نی😐این دورهطلا نداری بفروشی خودت؟

۵تومن چه جوری چیزی نیست؟

بله خرجش خیلی راحته

به دست اوردن همون ۵ تومن سخته

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم بنظرم شما با دخترتون بشین با ارامش صحبت کن و مطمئنا نگران هم هستید بچتون دور شه و بره جای دور و بهش از حستون بگید که جای دوری بره نگران میشید،یه روز تعطیلات با همسرتون و دخترتون برید یه طبیعتی جایی یه جا که خوشش میاد و کاری کنید اردو رو یادش بره بخاطرش ناراحت نباشه هم به خودتون خوش میگذره هم دختر قشنگتون از همه مهم تر اینه که کنارش هستین و دلتون قرصه،با هزینه کم هم میشه دل یه دختر بچه رو شاد کرد عزیزم زندگی رو زیاد سخت نگیر سعی کن مقایسه نکنی زندگی هارو باهم

شوهر من کارمنده حقوقش تا آخر سال ثابته ولی قیمتا نجومی میره بالا و ما هی ضعیفتر میشیم

بله

خرج هم خبر نمیکنه

یهو پیش میاد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...