2777
2789
عنوان

خوش به حال بعضی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 27 پست
عزیزم جدا از هزینه اش من باشم نمیزارم دخترم راه دور اردو برههمین که سلامتی هستید خیلی جای شکر داره

شما درست میگی ولی نمیدونم برای اینجور سفرها نگران نمیشم انقدر که حس میکنم بچم اتفاقی نمیوفته.ولی خب همیشه بابت اینجور خرجا من شرمندشون هستم انقدر که مراعات میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما درست میگی ولی نمیدونم برای اینجور سفرها نگران نمیشم انقدر که حس میکنم بچم اتفاقی نمیوفته.ولی خب ...

اشکال نداره عزیزم

وضعیت خیلی از مردم جامعه همین است

من خودم بچگی خیییییلی سختی داشتم هنوزم که هنوز یادم نرفته ولی همیشه خانواده مون شاد و خوشحال بوده

فک کن من حتی پول نداشتم دفتر بخرم

ولی تو خونمون همیشه صدای خنده بود و روحیه مون خوب بود

اشکال نداره عزیزموضعیت خیلی از مردم جامعه همین استمن خودم بچگی خیییییلی سختی داشتم هنوزم که هنوز یاد ...

من که بچگیمم خوب نبود بابام پول داشت بخره ولی جمع میکرد که خونه بخره خونش، یکی شد دو تا دو تا شد سه تا.ازدواجم که کردم بازم جمع کردم که خونه و ماشین داشته باشیم خداروشکر داریم ولی دیگه انقدر توقسط موندیم که حالا حالاها نمیتونیم لذت ببریم

خب پس از کارش بیاد بیرون یه کار ازاد راه بندازه به نفعشه اینجوری تا اخر عمر فقط درجا میزنین

مگه کار آزاد الکیه باید بلد باشه سرمایه داشته باشه حتی کم. میدونم شوهرم دیگه به کارمندی عادت کرده بعبد میدونم بتونه از پسش بربیاد