2777
2789
عنوان

چت های شوهرم و دیدم و مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 92 پست
من همینو به یه زن که مثلا معلمم هست و با یه مرد متاهل رابطه داره گفتم اونم گفت تقصیر زن نیست تقصیر م ...

پس در هر صورت این پا نده یکی دیگه بهر حال هم تو زنا هم مردااجنس خراب و فاسد هست

قابل توجه اونایی که یسره اینجا میگن واسه ازدواجم توروخدا حمد بخونید من بغل میخام شوهر میخام ازدواج همینه هندونه دربستست ممکنه یدفعه هربلایی سرتون بیاد

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شما دیگه اتفاقی دیدین تجسس نکردین ولی خدا میدونه از هر صدتا زن اگه بره گوشی شوهرشو هک کنه چه پی ...

بله من اول خوابشو دیدم بعد ۲مرتبه گوشیش باز موند دیدم بعد تصادفی تو خیابون تو ماشین با زنه دیدم.دوستم هم چندسال پیش گوشی شوهرشو واتس اپ و تلگرامشو هک کرده بود حرفایی دیده بود که سرتا پاش از ناراحتی سوخته بود فقط چند روز گریه میکرد مریض شد اما بخاطر بچه هاش مجبور شد بمونه الانم هنوز زجر میکشه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
پس در هر صورت این پا نده یکی دیگه بهر حال هم تو زنا هم مردااجنس خراب و فاسد هست

اره متاسفانه.اکثرا هم وقتی پیامارو میبینیم مردا بیشتر افتادن دنبال زنا و چرت و پرت برا زنا نوشتن شوهر خودمم اینطوری بود

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

دختر از نه سال خودش میتونه تصمیم بگیره پیش کی باشه

به نظرم به جای طلاق مجبور کن هرچه داره به اسمت کنه دوتادخترداری اینده شون خراب میشه

دیگه هم راهش نده توخونه

بشین خانمیتو بکن کارگرت خرجتوبیاره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نظر من این هست که حتی اگر نتونی جدا بشی .بهتره که بدونی در زندگیت چی میگذره .بیشتر حواست هست حتی اگر ...

نظرات متفاوته ولی من بعد تقریبا ۱۴ سال زندگی وتجربه ی همه ی اتفاقات تلخ و شیرین و انجام یسری کارای اینجوری به این نتیجه رسیدم که اشتباهه

نمیدونم چرا مردای این زمونه اینقدر پر رو و هولن ......واقعا

خاک بر سر نر بی غیرت اما چرا زنان همجنس خودسونو که نخ داده سرزنش نمیکنن

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

خوب توهم تهدید به خیانتش کن؟؟

خیلی سخته برات؟

بگو خیانت کردی باشه منم میکنم تا ماتحتش میسوزه

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤