2777
2789
اون چی نفهمیدی که تو رو دوس داره یانه بهت نگاه میکنه ....

یکیشون حسشو گفت یعنی حتی گفت بیاد جلو ولی خب آدم هم نبودیم

یکیم گفت دوسم داره ولی اصلااااا نگامم نمیکرد و نمیکنه ولی تهش گف به درد هم نمیخوریم و از چشامم بیشتر مطئنم نمیگه

والا با دخترا در حد سلامم. بعد بش گفتم والا من شرایطم سخته الانم کیس بیاد رد میکنم خودش نگام میکنه ل ...

میگم که اصلاا جواب نده .نمیخواد در مورد شرایط خانواده گیت و هر چیزی توضیح بدی .از قدیمم گفتن بهترین دفاع حمله س .توپو بنداز تو زمین خودش .آنقدر سوال پیچش کن تا کلا یادش بره برای چی اومده بوده سمتت

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کار درست همینه

تامام بخوای هر سری جوابشو بدی و دلیل ازدواج نکردن تو بگی خانوم از رونمیره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تامام بخوای هر سری جوابشو بدی و دلیل ازدواج نکردن تو بگی خانوم از رونمیره

میدونی حس میکنم انگار رقابت داره. قبل اینکه اون آقا بیاد جلو براش، حتی لباساش بو میداد. همکارا میگفتن. ولی الان رژ و چیتان پیتان و...

میدونی حس میکنم انگار رقابت داره. قبل اینکه اون آقا بیاد جلو براش، حتی لباساش بو میداد. همکارا میگفت ...

همونه ..

این بار پرسید .بگو تو چرا شوهر نمیکنی ..اوخیی الهی سر مهریه بهم خورد !!.انشالله که تو هم شوهر کنی . ...

خیلی بچگانس این حرفا جالب نیس تو محیط کار

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خیلی بچگانس این حرفا جالب نیس تو محیط کار

اتفاقا وقتی اون فضولی میکنه باید همچین جوابی بهش داد اونم نه جلوهمکارا دیگه ؛رو در رو ..تا بفهمه تو کاری که بهش مربوط نیست دخالت نکنه