2777
2789
عنوان

کار کردن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 59 پست
قانون جدید اومده خونه جز مهریه نیست اگه طرف ی خونه داشته باشه

ن شوهرم بخواد کاری کنه ک نمیکنه چون اعتقاد داره خیانت روزی ادمو میبره

میگم اگه روزی گوه کاری کرد مثلا خودش میره من وبچمو بیردن نمیکنه اونقدد بی ذات نی منظورم اینه خونه میده جای مهریه

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

خونه جزو مستثنیات دین هست نمیشه گرفت. من نه پول دارم نه طلا. مهریمم 24 سکه هست شاید برای همین استرس ...

چه دلت خوشه سکه هم قسط بندی میکنن اونم رو هواست. خونه هم تعلق نمیگیره. چقدر ما زنا بدبختیم. چرا باید ازدواج کنیم واقعا. اگه ازدواج کردیم مرد خیانت کار بود بد بو با این حق و حقوق نمیشه هیچ غلطی کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من هزار تومن برای خودم نمیده و ازشم نخواستم دستشم تنگه درک میکنم شما ماهانه اینقد میده خرجتم می ...

ممنون که راهنمایی کردی. دقیقا راست میگی.مشکل ندارم برای خودم مشکل درست کردم

شما چرا کلا توهین کردیاتفاقا عزت و وقار زن مستقل و شاغل اگه شغلش خوب باشه بیشتره ارامشش هم به خاطر ا ...

اره راس میگی مادر من پس اندازش رو خونه خرید اجاره میداد الان فروخت مغازه ش کرد .طلای درشت عمه م که خانه دار بود مینداخت، البته اخیرا مامان منم رو آورده به طلای درشت

اخه اسی تو فک میکنی استخدامی چقدر میدن؟! خواهرشوهرم امسال قبول شد میره ماهی ۱۴ تومن میدن. فقط ۴ تومن ...

دولتی رو بجای امنیتش دوس داره. اون فکر میکنه جاههای خصوصی رییس میاد با من دوست میشه؟ خخخخخخ

دولتی رو بجای امنیتش دوس داره. اون فکر میکنه جاههای خصوصی رییس میاد با من دوست میشه؟ خخخخخخ

اتفاقا منی زمانی به عنوان وکیل کار میکردم.قشنگ دو تا پرسنل دادگستری با هم لاس میزدن جلوی همه. رئیس دادگستری دستور جابجایی داد شعبه شون از هم سوا شد ولی دست بردار نبودن.

الان شغل دولتی هم بی خیر و برکت شده پولی نمیدن . برا آقایون که اصلا خوب نیس. برا خانما اندازه توجیبی ...

خوب عوضش امنیت شغلی داره و بیشتر احترام داری تو جای دولتی. شوهر من برای همین جای دولتی دوس داره

خوب عوضش امنیت شغلی داره و بیشتر احترام داری تو جای دولتی. شوهر من برای همین جای دولتی دوس داره

باید کار کنی تو هر دو تا بفهمی هیچ فرقی ندارن

من برا شغل دولتی هم رفتم

احترام خاصی که فکرشو بکنی نبود

هر کی زورش از لحاظ شغلی بیشتره از پایین دستی ش بهره کشی میکنه.

راست میگهتا حالا دقت کردین زنهای خانه دار چقدر طلا زیاد دارن بعد زنهای کارمند فوقش یه انگشتر دستشونه ...

کارمندام میتونن طلا بخرن ولی چون درشان شون نیست عین کولی ها ده تا النگو بندازن دستشون نمیکنن این کارو

عوضش خونه دارن یا خونه بهتری

ماشین یا ماشین بهتری

زمینی

....

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
زن توی خونه ارامش و عزت و وقار بیشتری داره

اتفاقا زنهای شاغل قدرتمند تر و باهوش ترن و دید بازتری دارن به زندگی و اجتماعی ترن

برای همین مردها ازشون میترسن و حسادت میکنن

هر جوری بخوای حساب کنی کار خونه نه نیاز به هوش داره نه چالش اجتماعی و نه قدرت خاصی تو ذات همه زنها بلا استثنا هست

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد