سلام خانما. اگه شوهرتون ماهانه ده میلیون بهتون بده برای پس انداز و بهتون بگه ادارات خصوصی کار نکن قبول میکنید؟ ادارات دولتی مخالفتی نداره . میگه استخدامی شرکت کن قبول شدی برو.ادارت خصوصی مثل مدارس الان همینقدر میدن
خونه جزو مستثنیات دین هست نمیشه گرفت. من نه پول دارم نه طلا. مهریمم 24 سکه هست شاید برای همین استرس ...
چه دلت خوشه سکه هم قسط بندی میکنن اونم رو هواست. خونه هم تعلق نمیگیره. چقدر ما زنا بدبختیم. چرا باید ازدواج کنیم واقعا. اگه ازدواج کردیم مرد خیانت کار بود بد بو با این حق و حقوق نمیشه هیچ غلطی کرد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شما چرا کلا توهین کردیاتفاقا عزت و وقار زن مستقل و شاغل اگه شغلش خوب باشه بیشتره ارامشش هم به خاطر ا ...
اره راس میگی مادر من پس اندازش رو خونه خرید اجاره میداد الان فروخت مغازه ش کرد .طلای درشت عمه م که خانه دار بود مینداخت، البته اخیرا مامان منم رو آورده به طلای درشت
دولتی رو بجای امنیتش دوس داره. اون فکر میکنه جاههای خصوصی رییس میاد با من دوست میشه؟ خخخخخخ
اتفاقا منی زمانی به عنوان وکیل کار میکردم.قشنگ دو تا پرسنل دادگستری با هم لاس میزدن جلوی همه. رئیس دادگستری دستور جابجایی داد شعبه شون از هم سوا شد ولی دست بردار نبودن.