2777
2789
عنوان

تحمل زندگی

185 بازدید | 28 پست

چند ساله زندگی خیلی سخت و غیرقابل تحمل شده...تلخیای گذشته و ترس های به جا از آینده تو این شرایط فاجعه اقتصادی واقعا آدمو هم میترسونه هم بشدت ناامید میکنه هر چی میگذره همه چی رو به منفی شدن میره از گرونی ،خشکسالی ،جنگ ها ... همه چی بدتر میشه مخصوصا شرایط اقتصادی خیلی ذهنمو درگیر کرده تا آدم از صفر مطلق بدون حتی یه ریال حمایت بخواد شروع کنه چند سال کار کنه تا یه خونه بخری یا یه زندگیو شروع کنی؟؟ هرچقدر میخوای مثبت فکر کنی نمیشه به نظرتون باید چیکار کرد؟

مجبوری فکرنکنی فقط کارکنی تایکروزتموم شه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال این ترس صد برابر شده

چه کاری از دست ما ساخته است؟مهاجرت؟افزایش درامد؟

نگران اینده گان هستم از ما که گذشت هععیییی

چه کشوری بهشون تحویل میدیم!

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

امسال این ترس صد برابر شدهچه کاری از دست ما ساخته است؟مهاجرت؟افزایش درامد؟نگران اینده گان هستم از ما ...

خواهر غصه خودتو بخور بدبخت شدیم عمرمون رفت... غصه خودمون بخوریم کافیه تو این شرایط😢

چون تحمل ندارم بعدشم کسی که دوسش دارم میخواد ازدواج کنه با یک دختر دیگه چه توقعی از من دختر جوون دار ...

بخاطر یه پسر خودکشی نکن خیلی راحت آدما فراموش میشن منم کلی مشکلات دارم از ۵ صبح بیدارم بخاطر این فکرا استرس نمیذاره بخوابم ولی بازم میگم صبر کن زود به فکر خود ک شی نباش

خواهر غصه خودتو بخور بدبخت شدیم عمرمون رفت... غصه خودمون بخوریم کافیه تو این شرایط😢

عمرخودمون که رفت اما بچه ها مون

خیلیا وقتا پشیمون میشم از بچه دار شدن

لعنتتتتتتتتتت

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

حرف دل خیلیییییییی هاااا ولی خدامون بزرگتر از این مشکلاته عزیزم دووم بیار خدارحمن الراحمینه منو بچه هام داریم سخت ترین وتلخ ترین روزای عمرمون و بخاطر یه مرد بی غیرت میگذرونیم

چاره یی جزتحمل نداریم ✌️

فکر کنم راهش بستری شدن تو تیمارستانه

قبولت دارم منم گاهی اینقدرررر شرایط روحیم بد میشه که نمیدونم ب کجا پناه ببرم ولی ۵ساله تحمل کردم به امید یه معجزه شاید هیچوقت پیش نیاد ولی نمیدونم شاید یک هزارم درصد اوضاع عوض شد

بخاطر یه پسر خودکشی نکن خیلی راحت آدما فراموش میشن منم کلی مشکلات دارم از ۵ صبح بیدارم بخاطر این فک ...

عزیزم آخه من فقط بیست سالمه ، ولی فکر و استرس آینده و از همه مهم تر پیر شدن مادر و پدرم اذیتم میکنه ، اون پسری که دوسش دارم یک پسر نماز خون و سالمع و اهل مواد و دختر بازی نیست اینجور پسرا کم شده واقعا ، الان هر چی پسر هست اهل خیانت و قاپیدن دخترا و دختر بازی و عیاشی هستند