2777
2789
عنوان

تحمل زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون تحمل ندارم بعدشم کسی که دوسش دارم میخواد ازدواج کنه با یک دختر دیگه چه توقعی از من دختر جوون دار ...

هیچ توقعی نداریم ولی انتظار خودکشی نداریم تو خودتو بکشی هیچی از دنیا کم نمیشه بجز اینکه خودتو کشتی و جون خودتو از دست دادی و با کشتن خودت عشق قدیمیت هم شاید هیچ وقت بیادت نباشه ولی خودتو تو تو آتبش میندازی و خودکشی بخشش نداره برای خانوادت هم شاید تا چهلم بد بگذره ولی بعدش کسی حتی برات فاتحه نمیفرسته

میشه گفت یه نفر به اعضای قبرستون اضاف میشه و بجمع مرده ها اضاف میشه

پس زندگی کن حتی اگه سخت باشه حداقل دنیاتو فقط سخت بگذرونی بتونی آخرتتو بسازی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

حرف دل خیلیییییییی هاااا ولی خدامون بزرگتر از این مشکلاته عزیزم دووم بیار خدارحمن الراحمینه منو بچه ...

بله درسته خیلی روزای سختیه خیلی اما میگم واقعا مگه ما زندگی دیگه ای هم برای بار دوم داریم که عمرمون اینجوری میگذره؟ حداقل کاش همه آدما مثل هم بودن ک مقایسه باعث حسرت نشه.. امیدوارم شما هم روزای سختتون رو بگذرونید و روزای خوبتون برسه

عمرخودمون که رفت اما بچه ها مونخیلیا وقتا پشیمون میشم از بچه دار شدنلعنتتتتتتتتتت

من ک حتی از ازدواج حتی ازدواجشم جوری کردن جای احساس و عشق پر شده از ترس و ناامیدی

درسته ولی من هربار که به این فکر میکنم ینی توسال 1500من دیگه نیستم وجود ندارم همه چیز برام بی ارزش م ...

درسته منم فکر کردم که دیگه در آینده همه چی به صفر میرسه برای همه ولی بازم گذروندن روزمره و نرسیدن به آرزوها آدمو زجر میده

بله درسته خیلی روزای سختیه خیلی اما میگم واقعا مگه ما زندگی دیگه ای هم برای بار دوم داریم که عمرمون ...

چاره یی دیگه یی نداریم که فقط باید خدا بهمون نگاه کنه همین ممنونم وهمچنین عزبزم مقایسه کردن زندگی خودمون با بقیه فقط دردامون و بیشتر میکنه

عزیزم آخه من فقط بیست سالمه ، ولی فکر و استرس آینده و از همه مهم تر پیر شدن مادر و پدرم اذیتم میکنه ...

منم پسرم آره قبول دارم اینجور پسرا خیلی کم شدن پدر مادر منم هردو بالای ۶۰_۷۰ هستن و بچه آخر خانوادم فقط خودم موندم بقیه رفتن . ولی شما دختر خوبی باش به همون پدر مادرت کمک کن درستم بخون من قولت میدم خدا برات میچینه همه چیو

ولی من برای اولین بار تو زندگیم عاشق یک نفر شدم ، و دیگه کسی به چشمم نمیاد عزیزم

الان کلت داغه دلت شکسته اینو میگی به همین صبح صادق قسم اگه یه روزی به همین عاشقی خودت و عذابی که به خودت میدی نخندیدی هرچی دلت خاس بهم بگو

ولی من برای اولین بار تو زندگیم عاشق یک نفر شدم ، و دیگه کسی به چشمم نمیاد عزیزم

میاد شک نکن ذره ای شک نکن من خودم تجربه کردم در حد مرگ ولی راهش زمانه و تلاش سر خودتو گرم کن و زمان بده