2777
2789

اینا بنظرم هیچ خوشی تو زندگیشون نیست چون ادم با اعتماد به نفس به کسی آسیب نمیزنه

از درون پر از خشم نگرانی و ناراحتی هستن

انرژی روانیشون کمه و سعی دارن از بقیه انرژی بگیرن با ازار و اذیت

راهکار مقابله با این ادم ها چیه؟

جواب توهین بدیم؟

سکوت بخشش گذشت؟

اگر سکوت کنیم وقیح تر میشن پرو تر میشن

اگر جواب توهین بدیم که ازمنظر خدا شایسته نیست چون ما نباید شخصیت خودمون کوچیک کنیم و دهن به دهن آدم بی ذات بشیم

پس چیکار کنیم؟

محترمانه جواب بدیم چطوره؟

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

پیشرفت باعث سوزش بیشترشون میشه😉

اره خیلی میسوزن😂😂

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی محلی کامل انگار اصلا وجود خارجی ندارن

اهوم بی محلی میکنم

تو سایت چطور کسی بهم توهین کرد اعصابم خراب میشه😂😂

منم ی خاله دارم اینطوریه😑اینقدر بدمون میاد ازش

کلا همه خواهر برادراش ازش بیزارن خئلی عوضیه😑

دروغگو، دوبهم زن، حسووود، متلک انداز، دست گرفتن برای مردم و.... اصلا هرچی ازش بگم کم گفتم خععععلی عوضیه 😑