2777
2789
همسابه بدرد نمیخوره همکلاسی بدرد نمیخوره توخیابون ب درد نمیخوره فامیل ب درد نمیخوره همکار ب درد نمیخ ...

به درد میخوره منتهی قسمت مهمه

حرف های دیگران بازتابی از خودشان است نه ارزشمندی تو🍭💎🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه عالمه پسر همسایه داریم که هیچکدوم نیومدن خواستگاری خب چه ربطیییی داره مگه همسایه حتما باید بره ...

نه حتما نباید بره اما دلم گرفت فانتزی چیدم الانم داریم میریم مشهد زندگی کنیم💔

اما واقعا دلم میخاست یکی دلش پیش من باشه🥲🥲🥲🥲🥲

اخه هر دوسه ماه یبار میبینمشون ی سلام میدیم ب هم فقط💔ا

عزیزم

ناراحت نباش

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

همه دخترا دنبالشن دوستام انقد غصه خوردن الان هم شوهرکردن

همه نه

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️