2777
2789
عنوان

مریم مومن اونجا که میگه

765 بازدید | 38 پست

"دست راستم به سر تمام عاشقان جهان" پر از حسرت شدم چرا منیکه چهرم از اونم بهتر بود دختر بدی نبودم موقعیتمم خوب بود باید ازدواج سنتی بدون ذره ای اشتیاق میکردم !

قطعا تقصیر و کوتاهی از خودمه.. اوایل تا یکسال و نیم ک همسرم اون روشو، رو نکرده بود حس رضایت و عشق رو تا حدودی تجربه کردم ولی بعدش همونم از دماغم درآورد 💔

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مضخرفترین ازدواج نوع سنتیه

واقعا لااقل اگ تو ازدواج عاشقانه طرف تو زرد شد میگی انتخاب خودم بوده آدم خودش زمین بخوره خیلی درد نمیکنه ولی ازدواج سنتی ک تو زرد میشه انگار توسط همه اطرافیان ک مجبورت کردن بهت تجاوز شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار یه سال از زندگی مشترکش بعد از این همه ادا بگذره بعد حسرت بخور درسته قبلا دوست بودن ولی تجربه ثا ...

خدا کنه خوشبخت بشه و هیچوقت حال منو تجربه نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کجا میدونین مریم مومن چند وقت دیگه هم حس الان رو داره؟

تجعبه هم نکنه انتخاب و عشق خودش بوده آدم خودش زمین بخوره دردش نمیاد اینکه دیگران زمینش بزنن درد داره

دیگران پافشاری کنن و قفلی بزنن ب این برو و .... آدمو تحت فشار بذارن بعد طرف تو زرد از آب در بیاد تا آخر عمررر درد داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا لااقل اگ تو ازدواج عاشقانه طرف تو زرد شد میگی انتخاب خودم بوده آدم خودش زمین بخوره خیلی درد نم ...

من انقدرشوهرم وخانوادش زجروبدبختی بهم دادن ابزوم جلوکس ناکس بردن دخترم هفت سالشه همیشه بهش میگم مامان اکه یه روزی بزرگ شدی من مرده بودم چشماتوبراازدواجت بازکن این خانواده بدبختن نکن.... ازدواج عاشقانه حداقلش طرف دوست داری ولی سنتی دوسش نداری جابخشش هم نمیمونه

تجعبه هم نکنه انتخاب و عشق خودش بوده آدم خودش زمین بخوره دردش نمیاد اینکه دیگران زمینش بزنن درد داره ...

منم سنتی با شوهرم آشنا شدم ولی خودم با کلی سوال پرسیدن و بالا و پایین کردن انتخابش کردم خدا رو شکر الان هم راضی هستم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.