2777
2789
عنوان

چقدر دخترای این سایت تو فاز شوهرن 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 34 پست

من کاری ندارم کی این تایپیک رو زده و چند تا کاربری داره نداره راست میگه دروغ میگه .... من متاهلم خودم... مسیری که من رفتم اصلا این نبود تمام فکرم و زندگیم بشه تمرکز رو ازدواج نباید اصلا این اشتباه رو بکنید نباید تمام زندگیتون بشه فکر کردن به این کار باید زندگیتون بکنید عادی باشید خودتون باشید اصلا این مدلی انرژی ها جذبتون میشن

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

من کاری ندارم کی این تایپیک رو زده و چند تا کاربری داره نداره راست میگه دروغ میگه .... من متاهلم خود ...

دقیقا

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقاً تنها دغدغشون اینه که چرا خواستگار ندارم ترشیدم🤣🤣

کاش نصف کارای ما رو اینا داشتن اینقدر شوهر شوهر نمیکردن 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

کاش نصف کارای ما رو اینا داشتن اینقدر شوهر شوهر نمیکردن 😂

مثلا تو چیکار میکنی

حالا درسته معرف خوب داری ولی دلیل نمیشه این حرفارو بزنی

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

مثلا تو چیکار میکنی حالا درسته معرف خوب داری ولی دلیل نمیشه این حرفارو بزنی

من درس میخونم

نقاشی میکنم

یوگا میکنم

دنبال زندگیمم

درضمن معرف خوب هم ندارم چندشم میشه از معرف همه خواستگار های من خودشون منو پسندیدن

خب درمورد دوس پسرم سوال میپرسم نگفتم وایییی چرا برای من کیس پیدا نمیشه من موندم من فلان 🤨

ببینید کار شمام خوب نیست (چیزی به اسم پارتنر، یا دوس پسر یعنی داری ارزش دختر و پایین میاری چون دلت شوهر میخاد دوست میشی ،وگرنه طرف میاد خواستگاری بعد میتونی آشنا بشی کنار خانواده)

کار اونام جالب نیست چون دارن فکر میکنن تمومزندگی شوهر

قرار نیست رفتار های ناجالب یکی باشه ، آدم ها متفاوتن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

😂وقتی 60 سال ت به ابعادی که داری فکر کن

اگه بخاطر تنهایی میگی ، بچه ها دیگه تو پیری با مادر پدر نمیمونن میمونه یه شوهر که اکثر مردای ایرانی فقط به زنها ظلم میکنن ، باعث میشن زن پیر بشه خیلی مورد کم داریم که شوهر خوب دربیاد

🥀

ببینید کار شمام خوب نیست (چیزی به اسم پارتنر، یا دوس پسر یعنی داری ارزش دختر و پایین میاری چون دلت ش ...

نه خیر دلم شوهر نمیخواد

اینقدر مزاحم شد و پاپیچم شد که قراره با خانواده اش بیاد صحبت کنه با خانواده ام من نمیزارم چون الان موقع ازدواجم نیست و زوده

تاپیک هام هست میتونی ببینی چقدر این انسان التماس منو کرد که باهاش بمونم

من اگه بخوام شوهر کنم امروز صبح میتونم ازدواج کنم عشقم ☺️

نه خیر دلم شوهر نمیخواد اینقدر مزاحم شد و پاپیچم شد که قراره با خانواده اش بیاد صحبت کنه با خانواده ...

در هر صورت شما الان دوست پسر داری.

میتونی بیخیال بشی

وقتی دوستش نداری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

در هر صورت شما الان دوست پسر داری. میتونی بیخیال بشی وقتی دوستش نداری

خب داشته باشم

هرچقدر هم من بیخیالش بشم اون منو ول نمیکنه

والا شیش صبح جمعه صگ بیدار میشه واسه شوهر؟ خیرسرم میخوام برم قلمچی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یکی دوست داره ازدواج کنه

یکی نه

مشکلش چیه ؟

اگ تاپیکای ازدواجشون براتون ازاردهندست بجای این ک فکرتونو درگیرشون کنید وراجبشون نظربدین

از تاپیکاشون بی تفاوت رد شین

چون ادم اینجا هست دغدغش ازدواجه صدتا تاپیک میزنه

درحالی ک هزارتا پیشرفت توزندگیش کرده

اگرم حتی پیشرفتیم نکرده

باز زندگی خودشه

حال خوب رو توی ازدواج میبینه

ک همون حال خوب می ارزه ب هر موفیقتی

واینکه ی سریا اگر همش میگن کاش ازدواج کنیم ی نگاه ب تاپیکاشون کنین میفهمین تنها راه حل مشکلاتشون ازدواجه

پس باحرفاتونکسی نشکنید