2777
2789

قدم خیلی کوتاهه 152ام ولی از طرفی از مرد قد کوتاه و زشتم خوشم نمیاد تصمیم گرفتم ازدواج نکنم اصلا و هیچ خواستگاری از اینا که معرفی میکنن راه ندم که دلم بشکنه ازدواج برای همون دختر خوشگل قد بلندا من همین که برم سرکار و بیام بخوابم بسمه

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعتماد بنفس مهمه

وگرنه زن داداشم ازتوهم دوسانت کوتاه تره

داداشم قدش ۱۹۰فکرکنم باشه

خیلیم سفید وخوشگل وبوره

وخوشتیپه

زن. داداشم چهره اش بد نیست اما پوست خوبی نداره وکلیم مشکلات داره فقط اعتماد بنفس داره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خب با مرد قدبلند ازدواج کن تا بچه ات کوتاه نشه

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

ربطی نداره

ظاهر مهم هست درسته

ولی الان راحت میشه با لباس ها و کیف و کفش خوشگل ؛ و رسیدگی به خودت بهتر دیده بشی

مثلا همیشه سعی کن شلوار بگ بپوشی که روی کفشت بیاد بلندتر بنظر میای

کفشت هم یه لژ ۴ سانتی اینا داشته باشه

بختت بلند باشه عزیزم

چ ذهنیتی داری اخه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️