2777
2789

بیخیال بابا زندگی قسمت های دیگه جز ازدواج هم داره

ازدواج فقط یه قسمت از زندگی

چرا اینقدر خودتون رو محدودش میکنید برید پی بقیه زندگی تون ازدواج مناسب براتون به موقع اش اتفاق میفته

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه تو به فکر نباش

معلومه که به فکر نیستم زندگی من ابعاد خیلی بهتری از اینا داره 🤭

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اینا یکی دونفرنروزی هزار تا تایپک میزننبا کاربری های مختلف

وای سرویس مون کردن یعنی

کاش دوتا از خواستگار هامو میفرستادم بگیرنشون دست از سرمون بردارن 😂

یکی این حرفو میزنه خودش تاپیکاش پر پارتنر و ازدواج نباشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

افرین بهت .... ازدواجم یک بخشی از زندگیه اینجور نیست که لازم باشه تمام وقت انرژیتو براش بزاری باید وارد جامعه شد روند عادی زندگی رو ادامه داد و در همین مسیر ازدواج و موردهایی حتما حتما پیش میاد

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

😂وقتی 60 سال ت به ابعادی که داری فکر کن

عشقم من ذاتا اونقدر خواستگار و خاطر خواه دارم که احتمالا به زودی ازدواج میکنم میدونی دلیلش هم چیه اینکه مثل تو خودمو لنگ یه شوهر نکردم دارم زندگی مو میکنم 🤭

یکی این حرفو میزنه خودش تاپیکاش پر پارتنر و ازدواج نباشه

خب درمورد دوس پسرم سوال میپرسم

نگفتم وایییی چرا برای من کیس پیدا نمیشه من موندم من فلان 🤨