2777
2789

همه جا میگن به خانواده طرف نگا کنین بعد تصمیم بگیرید برای ازدواج

ادم مگه دست خودش بوده خانواده اش کیا باشن

شاید یه نفر تمام زورشو داره میزنه راهشو از اونا جدا کنه چرا باید مثل اونا قضاوت شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آفرین موافقم باهات حالا اگه مادر یه بنده خدایی از روی نادونی یا کم سوادی رفتار خوبی نداشته باشه ولی ...

من از ۱۰،۱۲ سالگی که فهمیدم چیزی به عنوان تحقیقات محلی هست استرس دارم

از ترس به هیچ مردی نزدیک نشدم

همه خواستگارمم رد کردم

چون میدونستم نیومده با دیدن اینا برمیگردن

من از ۱۰،۱۲ سالگی که فهمیدم چیزی به عنوان تحقیقات محلی هست استرس دارم از ترس به هیچ مردی نزدیک نشدمه ...

خب بنظرم توهم داری اشتباه میکنی نباید بگی نیان بزار بیان از نخواستن برن ولی از کجا معلوم شاید یکی اومد خودت به دلش نشستی یا مثلا اونم از سمت خانواده یه مشکلی داشت و هم کفو بودید و همدیگرو قبول کردید

خب بنظرم توهم داری اشتباه میکنی نباید بگی نیان بزار بیان از نخواستن برن ولی از کجا معلوم شاید یکی او ...

نمیدونم کلا میترسم از ریخته شدن آبروم پیش بقیه

مامانبزرگم طبقه اول اپارتمانمونه و مشکل عصبی داره هرکی میخواد بیاد خونمون رو به فحش میکشه هم اونو هم مارو

مامانم طی سالا از دستش مریضی اعصاب گرفته انقدری که هرروز جوری که کل همسایه ها بشنون تحقیرم میکنه و تهمتای عجیب و بد میزنه بهم

فرض کن یکی از طرف همکارام واسطه شه و بیان خواستگاریم ابروم تو کل محل کارم میره خب

نمیدونم کلا میترسم از ریخته شدن آبروم پیش بقیهمامانبزرگم طبقه اول اپارتمانمونه و مشکل عصبی داره هرکی ...

عزیزم متاسفم ولی خیلیییی مراقب باش که مشکلی که داری باعث نشه که به هر ازدواجی تن بدی ازدواج نکردن به مراتببببب بهتر از ازدواج بد و از چاله به چاه افتادنه روزای بدهم یه روز تموم میشه صبور باش ما هم روزهای خیلی سخت گذروندیم

ازدواج ب کنار، تو نمیتونی کسیو پیدا کنی ک ب سی سالگی رسیده و با خانواده زندگی میکنه و سلامت روان داره، وقتی خانواده سمی داری بهترین لطفی ک درحق خودت و روانت میتونی بکنی مستقل شدنه

شاید بعدن کسی سرراهت قرار گرفت ک براش مهم نبود خانوادت کین و چیکاره ان خودت براش مهم بودی، برای تو هم یاری هست