2777
2789
مشکل جوونی کردن و دیوونه بازی با همسر شرعی و قانونی چیه دقیقاً ؟!چرا همه فکر میکنن وقتی ازدواج میکنی ...

یگی همین الان تاپیک زده بود همسر م نمیذاره با دوستام برم بیرون ولی خودش هرروز با رفیقاش بیرونه میگه چون من مردم!!!!!

ازدواج در ایران بهاش برای خانما خیلییییی گروووونه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل بچه دارشدن و حاملگی و شیر دهی بعد شما گویا در خانواده های ایرانی زندگی نمیکنی .مادرشوهر و خواهر ...

واااااای پروردگاراااااا....!!!!

شما هم مطمئنا مادر نشدی بدونی مادر شدن یعنی چی..وقتی بچت نمیتونه شیرتو بخوره و از گرسنگی گریه کنه یعنی چی...

بعد با گریه مجبور بشی شیر خشک بهش بدی...!!!🥺

آدم خوب و بد همه جا تو هر نقشی وجود داره،لزوما همه مادر شوهرا و ... بد نیستن!!!

تو اکثر مواقع همه چی به خود آدم بستگی داره،خوب رفتار کنی رفتار خوب میبینی

بد رفتار کنی بدرفتاری میبینی

البته گفتم اکثر مواقع،استثنا هم وجود داره..آدمای مریض میتونن تو هر نقشی باشند!

واااااای پروردگاراااااا....!!!!شما هم مطمئنا مادر نشدی بدونی مادر شدن یعنی چی..وقتی بچت نمیتونه شیرت ...

اکثر اوقات اصلاااا ربطی به رفتار عروس نداره

دلیلش فقط حسادت هست

مادرشوهر خواهرشوهر چشم ندارن ببینن عروس خوشبخت هست میخوان به اسم دلسوزی کنترل زندگی عروس دستشون بگیرن

اتفاقا مادرشوهر خواهر شوهرا خوب باشن عروس ا باهاشون کاری ندارن نهایتش خنثی هستن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یگی همین الان تاپیک زده بود همسر م نمیذاره با دوستام برم بیرون ولی خودش هرروز با رفیقاش بیرونه میگه ...

همه مثل هم نیستند...

بعد هم قبل از ازدواج باید در باره این موضوعات صحبت بشه نه تو زندگی !!!

همه مثل هم نیستند...بعد هم قبل از ازدواج باید در باره این موضوعات صحبت بشه نه تو زندگی !!!

این آدما قبل ازدواج خودشون لو نمیدن

حتی دوزان آشنایی و و..لو نمیدن

بعد ازدواج که خرشون از پل گذشت خودشون نشون میدن

اکثر اوقات اصلاااا ربطی به رفتار عروس نداره دلیلش فقط حسادت هست مادرشوهر خواهرشوهر چشم ندارن ببینن ع ...

گفتم استثنا وجود داره...!

بعد هم اگر عروس یا داماد فرقی نمیکنه،خانواده همسرش رو مثل خانواده خودش بدونه تقریبا مشکلات حل میشه...!

گفتم استثنا وجود داره...!بعد هم اگر عروس یا داماد فرقی نمیکنه،خانواده همسرش رو مثل خانواده خودش بدون ...

چنین چیزی شدنی نیست هیچ عروسی دختر نیست هیچ دامادی پسر

هیچ مادر شوهری هم هییییییییچ وقت مادر آدم نمیشه..

این یه واقعیته چه بپذیرین چه نه

این آدما قبل ازدواج خودشون لو نمیدن حتی دوزان آشنایی و و..لو نمیدن بعد ازدواج که خرشون از پل گذشت خ ...

عزیزم درباره حدود دوستی و رابطه با دیگران میشه قبل از ازدواج صحبت کرد و اتمام حجت کرد ولی اگر بعد از ازدواج دوطرف بزنن زیر حرف خودشون خب مریضی خودشون رو میرسونه

از آدم مریض هم نمیشه توقع آدم حسابی بودن داشت!!!

چنین چیزی شدنی نیست هیچ عروسی دختر نیست هیچ دامادی پسر هیچ مادر شوهری هم هییییییییچ وقت مادر آدم نمی ...

حرف من اینه شما وقتی با خانواده خودتون بحثتون میشه یا اختلاف عقیده یا سلیقه پیدا میکنید چطوری اون مشکل رو حل میکنید؟! یا کوتاه میآید یا میبخشید و نادیده میگیرند

اگر همین کار رو با خانواده همسر هم انجام بدید دیگه مشکل حاد پیش نمیاد...

بازهم میگم استثنا هم وجود داره...

من ۳۰سالگی ازدواج کردم.ب زوجهای اطرافم دقت میکنم هم من و هم شوهرم پخته تر هستیم سر چیزای بچگانه و بیخود که زوجها با سن کم باهاش درگیرن ما اصلا فکر هم نکردیم چه برسه درگیری.

غصه نخور

گفتم استثنا وجود داره...!بعد هم اگر عروس یا داماد فرقی نمیکنه،خانواده همسرش رو مثل خانواده خودش بدون ...

۴-۵سال اول زندگیم خیلی با خانواده شوهرم درگیر بودیم دعواو فحش و گیس و گیس کشی بین من و مادرشوهرم و خانواده شوهرم بود.کلا ازم بی دلیل متنفربودن منم ازشون حالم بهم میخورد.بعد ازاینکه خواهرشوهرم ازدواج کرد.و با جاریم قطع رابطه کردن.من و مادرشوهرم مثله مادر و دختر شدیم.همدیگرو خیلی دوست داریم.برای همدیگه دردودل میکنیم برای هم خرید میکنیم.حتی بعد زایمانم مامانم نتونس بیاد پیشم. مادرشوهرم جور منو کشید.در کل ب اندازه مادرم دوسش دارم.

مواظب ادمای حسود و زالو صفت و دوست نمای اطراف خودمون(جاری) باشیم و ازشون دوری کنیم تامشکل حل بشه

واااااای پروردگاراااااا....!!!!شما هم مطمئنا مادر نشدی بدونی مادر شدن یعنی چی..وقتی بچت نمیتونه شیرت ...

من کی گفتم باید بچه رو از شیر مادر محروم کرد .

من میگم ازدواج در سنین پایین مناسب نیست .چون پروسه فرزند آوری و مسولیت زندگی خانوادگی ،خانه داری و مهمان داری و رفتار مناسب با خانواده همسر از یک دختر جوون خیلی انرژی میگیره واقعا بعد از ازدواج خیلی محدودیت ایجاد میشه .

همه مادرشوهر ها و خانواده هاشون بد نیستند ولی تعامل باهاشون و توقعاتشون در زندگی مشکل سازهست