2777
2789
عنوان

😭😭😭عذاب وجدان دارم

573 بازدید | 70 پست

کیا بیدارن ،،یکماهه با همسرم قهر کردم همجوره ،خیلللللللی دوستم داره خیلی ،،اما وضعیت مالیش خوب نیست ینی خونه نداریم ،،،من دلم میخواد به خونه داشته باشیم .یکماهه باهاش دعوا میکنم که تو گدایی که تو بی پولی تو فلانی بهمانی ....اخلاقشم بشدت عالیههههه ....چندروزه دیدم شبها گریه کرد .چون من حتی جواب سلامشم ندادم ،،،ببخشیناااا حتی اجازه ی نزدیکی هم بهش ندادم ....ماهی ۳۵تمن حقوقشه به هیچی نمیرسیم ...فقط خوردو خوراک ........ته دلم خیلی دلم براش میسوزه اما رودرو خیلی عذابش میدم ،,,,,,,مقصر کیه ؟؟؟؟؟

👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد من

خب تویی دیگه

فکر کردی فقط تو مشکل داری

یه شبه هم میخوای ره صد ساله رو بری

آدم با بلندپروازی و نق زدن به هیج جا نمیرسه

انگار اون الان از این وضعیت راضیه عجب بابا عجیب!

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

چراانقدراذیتش میکنی حالابااین حرفا خونه دار شدی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

قبل ازدواج شرایطو نمیدونستی؟نمیدونم ولی الان اوضاع برای هیچکس خوب نیست هرچی ادم تلاش میکنه درجا که ه ...

آره میدونستم ولی فکر نمیکردم هیچ پیشرفتیم نداشته باشیم

👩‍❤️‍👨

ببین هر کسی ی مشکلی داره هیشکی کامل نیس

دوس داشتی پولدار میبود اما خیانت نیکرد بهت طلاقت میداد؟

اگ خانوادت خونه اضافه دارن ازشون بخواه ب شما بدن با اجاره کمتر از بقیه

آره میدونستم ولی فکر نمیکردم هیچ پیشرفتیم نداشته باشیم

خب خودت انتخاب کردی

بعد اینکه خودت چه تلاشی برای پیشرفت انجام دادی تو زندگی مشترک تون؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چراانقدراذیتش میکنی حالابااین حرفا خونه دار شدی

خیللللی بخدا چندروزه همش گریه میکنه ....از اونور هم خودم دزدکی گریه میکنم ...ولی چکار کنم اعصابم خراب شده از این اوضاع

👩‍❤️‍👨

چقد دلم واسه شوهرت سوخت

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
خب خودت انتخاب کردیبعد اینکه خودت چه تلاشی برای پیشرفت انجام دادی تو زندگی مشترک تون؟

من هیچی ،،،چون عاشقم بود و هست قول داد همه کار برام بکنه هرچی بیشتر کار میکنه کمتر به نتیجه میرسه ...میگه چکار کنم حقوقم همینه

👩‍❤️‍👨