2777
2789

اونا ۳ ساله بامن قهرن.

منم باهاشون قهر بودم.اونا باید میومدن میگفتن علت قهرشون چیه؟

خدایا الانسکته میکنم چقد جیغزدم تو ماشین بهش گفتم نمیام.نفهمیددددددددددد

اونا ب من حرف زده بووووودن باید اونا میومدن من نمیخاستم برم...

دارم میمیرمممممممممممممممممممم

چرا ارزشی برام قائل نیس شوهرم خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رفتین باهاتون بد رفتاری شد؟

ن من نمیخاستم برم من هنوز حرفاشون یادشون کمیفتم قلبمومیسوزونن بعد من چرا باید برم اونا باید بیان خدایا کاش بخوابم پانشم

بخدا من بودم درو باز میکردم پیاده میشدم، یا جلو در خونه شون که وایساد همون لحظه پیاده میشدم و در میرفتم

من نمیدونم که حق با کدومتونه ولی همین که به زور بردت و به جیغ و دادت توجه نکرد خیلی سخته، حق داری ناراحت باشی

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ن من نمیخاستم برم من هنوز حرفاشون یادشون کمیفتم قلبمومیسوزونن بعد من چرا باید برم اونا باید بیان خدا ...

برخوردشون چطور بود شوهرت باناز بردت یا با قلدری الان چطوره

خب اشتی کردین؟

نمیخاستم اشتی بشه میدونستم تهش اینمیشه. مادرشوهرم گفت باشه دیگه میامخونتوندوروز دوروز میمونم من شوهرم حقوق دیر ب دیر بهش میدن یکسره خونه مادرم اینام از کجا بیارم هی غذا درست کنم واسش.

اخه عادت داره میره میمونه همه جا.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا من بودم درو باز میکردم پیاده میشدم، یا جلو در خونه شون که وایساد همون لحظه پیاده میشدم و در میر ...

اخرش ک چی ادم جایی ک زورش نمیرسه باید در ظاهر کوتاه بیاد وگرنه سبک میشه در عوض بعدا در بعضی جاها ک ب نفعشه تلافی کنه

بخدا من بودم درو باز میکردم پیاده میشدم، یا جلو در خونه شون که وایساد همون لحظه پیاده میشدم و در میر ...

برادرشوهرم منتظر شوهرم ایستاده بود سر جاده.

من نمیخاستم برم جیئییییییغ میزدم شوهرم بردم ب زور 😭😭😭😭😭😭😭😭

مننمیخاستم برمخونشون

ننه شوهرم فوت شده من نمیخاستم برم اینقدر دلم ازشون سیاهه ک ب شوهرمگفتم حتی مادرتم بمیرع نمیام ننه ک دیگ هیچی😭😭😭😭😭