2777
2789

کسی از حس ششمی ها بیداره؟

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

لباست قرمزه😁

نزدیکه

از خودم بگو

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا حس ششمم بد نیست عالی هم نیست شرایطو بگی بهت میگم 🤧

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

والا حس ششمم بد نیست عالی هم نیست شرایطو بگی بهت میگم 🤧

خصوصی بگم؟

نزدیکه از خودم بگو

ی دختر ساده رو ولی اندکی لجباز

ی مشکلی این روزا برات پیش اومده

تو فکر نباش حل میشه بسپار بخدا استرس ب خودت نده

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

خصوصی بگم؟

عزیزم اینجا بگو

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

امشب اوناهم دعوت بودن یانه

آره 🤧

عزیزم اینجا بگو

خب اینجا شرایطم بگم شناسایی میشم

اونم بهم فکر میکنه؟ ؟

بله

ولی زیاد درگیر نمیکنه خودشو

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

ی دختر ساده رو ولی اندکی لجبازی مشکلی این روزا برات پیش اومدهتو فکر نباش حل میشه بسپار بخدا استرس ب ...

مرسی گلم

خب اینجا شرایطم بگم شناسایی میشم

باشه عزیزم خصوصی پیام بده